Χωρίς Μάλτση, με Δίελα στη Ρωσία η Εθνική

Written by  Νοε 20, 2016

Για τη Ρωσία και το Κουρσκ (μέσω Μόσχας) αναχωρεί σε λίγη ώρα η Εθνική ομάδα των γυναικών εν όψει της τελευταίας αναμέτρησης των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Μοναδική αλλαγή στην αποστολή της ομάδας σε σχέση με τη 12άδα που αγωνίστηκε κόντρα στη Βουλγαρία είναι η παρουσία της Ιωάννας Δίελα στη θέση της Εβίνας Μάλτση.

Η αρχηγός μετά τον τραυματισμό της την προηγούμενη Κυριακή έκανε αγώνα δρόμου με εντατικές θεραπείες όλη την εβδομάδα προκειμένου να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στον κρίσιμο αγώνα κόντρα στη Βουλγαρία και μπόρεσε να αγωνιστεί.

Η παρουσία της έπαιξε καθοριστικό ρόλο ωστόσο η σωστή αποθεραπεία του τραυματισμένου αστραγάλου της προέχει. Γι αυτό το λόγο σήμερα το πρωί έκανε εκ νέου μαγνητική τομογραφία και αποφασίστηκε  να μην κάνει το μακρινό ταξίδι στη Ρωσία κάτι που θα επιβάρυνε την κατάσταση της και έτσι θα παραμείνει στην Αθήνα προκειμένου να συνεχίσει τις θεραπείες της.

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας για τον αγώνα με τη Ρωσία αποτελείται από τις Ναυσικά Σταυρίδου, Αγγελική Νικολοπούλου, Ζωή Δημητράκου, Όλγα Χατζηνικολάου, Πελαγία Παπαμιχαήλ, Λολίτα Λύμουρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Άρτεμις Σπανού,  Άννα Σπυριδοπούλου,Στέλλα Καλτσίδου. και Ιωάννα Δίελα.

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.