Ένα 24άωρο έμεινε για τη μεγάλη μάχη

Written by  Νοε 22, 2016

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα στη Ρωσία η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας εν όψει του τελευταίου αγώνα της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αποστολή Ρωσία: Σεβαστή Βρακατσέλη

Το πρόγραμμα της Τρίτης περιελάμβανε διπλή προπόνηση,πρωί και απόγευμα, καθώς και ανάλυση του αντιπάλου σε βίντεο. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Κεραμιδάς δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα καθώς και οι 12 αθλήτριες της ελληνικής αποστολής είναι ετοιμοπόλεμες και θα τα δώσουν όλα μέσα στο γήπεδο για τη νίκη και την επίτευξη του στόχου της πρόκρισης στα τελικά του Ευρωμπάσκετ του 2017 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Τσεχίας τον προσεχή Ιούνιο.

«Φτάσαμε στο τελευταίο παιχνίδι της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Είμαστε στη Ρωσία, είναι η πρώτη ομάδα του ομίλου, είναι σίγουρα μια πάρα πολύ καλή ομάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει αδυναμίες. Εμείς αυτές ψάχνουμε, ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε και το δουλεύουμε με το προπονητικό staff για να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας, ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε, όχι για να πάρουμε τις διαφορές. Θα μπούμε μέσα στο γήπεδο να κερδίσουμε και από κει και πέρα βλέπουμε» δήλωσε στο agapotobasket.gr η αρχηγός της ομάδας σε αυτή την αναμέτρηση Αφροδίτη Κοσμά συμπληρώνοντας.
 
«Από την ομάδα της Ρωσίας λείπουν δυο βασικές παίκτριες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι υπόλοιπες δεν είναι τόσο καλές Στο ματς το προηγούμενο με την Ελβετία έδειξαν σημάδια χαλάρωσης, δεν ξέρω αν τους υποτίμησαν ή όχι, όμως εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο. Το ζητούμενο μας είναι να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην άμυνα και να προσέξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ γιατί είναι πιο ψηλές από εμάς. Στην επίθεση θα βρούμε το δρόμο προς το καλάθι αλλά αν δεν παίξουμε άμυνα δεν πρόκειται να κερδίσουμε».

Το Sport Concert Complex του Κουρσκ αναμένεται να είναι κατάμεστο καθώς η αναμέτρηση είναι sold out αλλά αυτό δεν τρομάζει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που έχει παίκτριες με μεγάλη εμπειρία ώστε να γυρίσουν τη θερμή ατμόσφαιρα σε πλεονέκτημα τους.

«Το γήπεδο είναι στολίδι. Είναι υπέροχο και δεν νομίζω να έχω μπει σε καλύτερα αποδυτήρια. Αυτό δεν σημαίνει κάτι για εμάς. Όταν θα μπούμε μέσα στο παιχνίδι θα είμαστε συγκεντρωμένες. Μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου εξελίσσεται το παιχνίδι, τι γίνεται έξω δεν μας επηρεάζει. Κάποιες έχουμε παίξει σε χειρότερες έδρες και σε χειρότερη ατμόσφαιρα από ότι εδώ. Εμάς μας ευχαριστεί το γεμάτο γήπεδο και θα μας δώσει ένα έξτρα κίνητρο καθώς δεν το ζούμε συχνά. Θα μας δώσει ενέργεια και θα το κάνουμε πλεονέκτημα αυτό».

Οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Ελλάδα-Ρωσία live από το κανάλι της fiba στο ακόλουθο link: http://www.fiba.com/eurobasketwomen/2017/qualifiers/videos/Russia-v-Greece-Live-Qualifier-EuroBasket-Women-2017

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.