Το μήνυμα της Μάλτση για την πρόκριση

Written by  Νοε 23, 2016

Μπορεί η Εβίνα Μάλτση να μην μπόρεσε να ταξιδέψει στη Ρωσία για τον τελευταίο αγώνα των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ωστόσο ήταν δίπλα στις συμπαίκτριες της σε όλη αυτή την προσπάθεια. 

Η Αρχηγός (το Α δεν είναι τυχαία κεφαλαίο) έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα της καρδιά της ακόμα και όταν το σώμα της δεν επιτρέπει τη φυσική της παρουσία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. 
 
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Ρωσία η "Greek Killer" όπως είναι ένα από τα προσωνύμια που την ακολουθούν στην καριέρα της έστειλε μέσω του agapotobasket.gr τα συγχαρητήρια της στις συμπαίκτριες της για την προσπάθεια τους και φυσικά για την πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ του 2017 το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε πολύ γνώριμα για την ίδια λημέρια καθώς αγωνίστηκε στην Τσεχία για τρία χρόνια. 
 
"Συγχαρητήρια για την πρόκριση. Μπορεί να ήρθε με ένα αρνητικό αποτέλεσμα από τον αγώνα εναντίον της Ρωσίας αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα για εμάς από τη στιγμή που είχαμε θέσει στόχο να πάρουμε την πρόκριση έστω και σαν δεύτεροι από τον όμιλο μας. 
 
Η ομάδα αυτή αξίζει σίγουρα να βρίσκεται στα τελικά κάθε Πανευρωπαϊκού και δεν είναι τυχαίο ότι από το 2001 και την πρώτη μας συμμετοχή απουσιάσαμε μόνο μια φορά. Συγχαρητήρια λοιπόν. Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε και επίσημα από τη fiba η πρόκριση μας είναι μέρα χαράς και θεωρώ από αύριο όπως αξίζει και αρμόζει σε κάθε επαγγελματία παίκτη αρχίζει η δουλειά και το τι θα γίνει στο επόμενο βήμα και τι θα κάνουμε στο πανευρωπαϊκό. 
 
Είμαστε μια ομάδα που παίζει πολλά χρόνια μαζί και ταυτόχρονα έχουμε νέες προσθήκες και αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι το πάθος για διάκριση. Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά στα κορίτσια που σήμερα έδωσαν μια μεγάλη μάχη και μπορεί να χάθηκε αλλά ήταν μια μάχη και όχι ο πόλεμος. Καταφέραμε να κρατήσουμε τη διαφορά σε ένα λογικό επίπεδο και να πετύχουμε το στόχο μας. Χαμόγελα και σκληρή δουλειά για το πανευρωπαϊκό". 

 

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.