Εικόνες από την αναμέτρηση Ρωσία-Ελλάδα

Written by  Νοε 24, 2016

Ανώδυνη αποδείχτηκε η ήττα από τη Ρωσία για την Εθνική ομάδα γυναικών η οποία επέστρεψε τη βάση της έχοντας στις αποσκευές της την πολυπόθητη πρόκριση για τα τελικά το Ευρωμπάσκετ του 2017 που θα πραγματοποιηθεί στην Τσεχία. 

Το agapotobasket.gr ήταν το μοναδικό Ελληνικό Μέσο που κάλυψε από κοντά την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο μακρινό ταξίδι στο παγωμένο Κουρσκ και σας μεταφέρει εικόνες από την τελευταία αναμέτρηση της προκριματικής φάσης. 


Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.