Πρώτη προπόνηση στην Kralovka Arena

Written by  Ιουν 14, 2017

Την πρώτη της προπόνηση στην Kralovka Arena, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες της πρώτης φάσης για τον τρίτο όμιλο στον οποίο βρίσκεται η Εθνική ομάδα, πραγματοποίησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.


Πράγα: Σεβαστή Βρακατσέλη

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Κεραμιδάς είχε στη διάθεση του όλες τις αθλήτριες οι οποίες ξεμούδιασαν με σουτάκια ενώ δούλεψαν και πάνω στην τακτική εν όψει του αγώνα της Παρασκευής κόντρα στη Σερβία.

"Φτάσαμε σήμερα στην Πράγα, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το Πανευρωπαϊκό και έχουμε άλλες δυο προπονήσεις πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις εδώ στο γήπεδο των αγώνων. Πρώτος αντίπαλος είναι η Σερβία, προετοιμαζόμαστε, βλέπουμε πολύ βίντεο, έχουμε πολύ συγκέντρωση και θα είμαστε έτοιμες την Παρασκευή να μπούμε δυνατά" δήλωσε η Άρτεμις Σπανού στο agapotobasket.gr μετά την ολοκλήρωση της πρώτης προπόνησης της ομάδας στην Kralovka Arena.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σχετική κατάταξη της FIBA Europe για τις 16 χώρες που θα αγωνιστούν στην Τσεχία, δυο μέρες πριν την έναρξη του 36ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών η Ελλάδα σκαρφάλωσε ακόμα μια θέση και πλέον βρίσκεται στη 14η (Γαλλία, Ισπανία και Ρωσία συνθέτουν την πρώτη τριάδα).

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.