Οι τρεις σωματοφύλακες στο agapotobasket.gr (vid)

Written by  Ιουν 23, 2017

Στην αρχή του 36ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος οι διοργανωτές παρουσίασαν τις Εβίνα Μάλτση, Στέλλα Καλτσίδου και Άρτεμις Σπανού ως τις τρεις σωματοφύλακες της Ελληνικής ομάδας.


Πράγα: Σεβαστή Βρακατσέλη

Στην πραγματικότητα η Εθνική ομάδα διαθέτει 12 σωματοφύλακες. Οι Εβίνα Μάλτση και Στέλλα Καλτσίδου ως πιο μπαρουτοκαπνισμένες στα Ευρωπαϊκά παρκέ και με αμέτρητα χρόνια φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο τραβάνε μπροστά και ακολουθεί από κοντά και η Άρτεμις Σπανού. Στα γήπεδα της Πράγας όμως σε κάθε αγώνα εμφανίζεται ένας. δυο ακόμα και τρεις Ντ' Αρτανιάν στις μάχες που δίνουν τα κορίτσια και η μία υπέρβαση διαδέχεται την άλλη.

Το σπριντ της Εβίνας Μάλτση στο τέλος του αγώνα έδειχνε τη χαρά της ενώ ακολούθησε και ένα ακόμα λίγα λεπτά αργότερα όταν συνειδητοποίησε ότι εκτός από την τετράδα πανηγυρίζει και την πρόκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς (κυριολεκτικά την χάσαμε από το πλάνο μας όταν το κατάλαβε). Η Στέλλα Καλτσίδου είχε βουρκώσει ενώ ήταν ακόμα στο παρκέ και χιλιάδες σκέψεις πέρναγαν από το μυαλό της.  Είναι άλλωστε πολλά τα χρόνια που αυτή η ομάδα φτάνει κοντά αλλά πάντα κάτι συμβαίνει. Αυτή τη φορά όμως όχι. Πανάξια πήραν την πρόκριση και βρίσκονται πλέον σε τροχιά μεταλλίου.

Άλλωστε δεν καταλαβαίνουν τίποτα... δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην το έχει καταλάβει αυτό και η Άρτεμις Σπανού έχει φροντίσει να το κάνει σαφές εντός και εκτός παρκέ!

Δείτε ολόκληρη την κουβέντα με τις τρεις σωματοφύλακες στο κανάλι του agapotobasket στο YouTube.

 

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.