Το ευχαριστούμε της Εθνικής στον κόσμο (vid)

Written by  Ιουν 26, 2017

Το πως αγκάλιασαν οι Έλληνες που ζουν στην Πράγα την Εθνική ομάδα δεν υπάρχουν λόγια να περιγραφεί. Το κλίμα που δημιούργησαν οι Έλληνες που με κάθε τρόπο ήρθαν από όλα τα σημεία της Ελλάδας επίσης δεν περιγράφεται.


Οι παίκτριες της Εθνικής ομάδας αναγνώρισαν τη βοήθεια όλων και το πόσο μοναδικές έκαναν τις στιγμές του Ευρωμπάσκετ με την παρουσία τους και είπαν το δικό τους ευχαριστώ στον κόσμο μετά το τέλος του μικρού τελικού και την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο.

 

 

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.