Θεαματικός και στο 2-0 ο Ολυμπιακός

Written by  Μάι 15, 2014

Με την «συνταγή» της Τρίτης, ο Ολυμπιακός πέτυχε εύκολα τη δεύτερη νίκη του απέναντι στον Πανιώνιο με 84-58 και πλέον βρίσκεται μόλις ένα βήμα πριν από τους τελικούς του πρωταθλήματος.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν απολαυστικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ όπως και στην πρώτη αναμέτρηση, με ξέσπασμα στο τρίτο δεκάλεπτο εκτίναξαν τη διαφορά, προσφέροντας πλούσιο θέαμα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έπαιξαν εκπληκτική άμυνα και σε αυτό το παιχνίδι, ενώ έχοντας εξαιρετικά καλή απόδοση δεν είχαν κανένα πρόβλημα να ξεπεράσουν το εμπόδιο των νεοσμυρνιωτών.

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Στράτος Περπέρογλου με 16 πόντους, ενώ χαρακτηριστικό του πλουραλισμού που παρουσίασε η ομάδα του Γιώργου Μπαρτχώκα ήταν το γεγονός ότι σκόραραν και οι δώδεκα παίκτες που αγωνίστηκαν.

Από την άλλη, οι παίκτες του Πανιωνίου παρουσιάστηκαν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων και μετά το 10-11 στο ξεκίνημα του αγώνα έχασαν από νωρίς την επαφή με το σκορ με τον Λάντον Μίλμπουρν με 14 πόντους και 5 ριμπάουντ να είναι ο μοναδικός που ξεχώρισε από το ναυάγιο.

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες την Δευτέρα στη Ν. Σμύρνη με τους «ερυθρόλευκους» να επιζητούν τη νίκη που θα τους οδηγήσει στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Τα δεκάλεπτα: 28-21, 47-33, 66-43, 84-58

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.