Κωστάκη: «Πολύ μεγάλη νίκη με τεράστια σημασία»

Written by  Ιαν 10, 2016

Η εμπειρία της τεράστια και η αγωνιστική της συνεισφορά στην ομάδα του Πρωτέα τη φετινή χρονιά πολύ μεγάλη. Η Αναστασία Κωστάκη βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα της να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Βούλας και να βρεθεί πιο κοντά στο στόχο της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος.

Μια εμφάνιση δεν κρίνεται ποτέ μόνο από το σκοράρισμα. Η πολύπειρη γκαρντ μπορεί να πέτυχε μόλις δυο πόντους ωστόσο τελειώνοντας το παιχνίδι με 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε συνδυασμό με την ήρεμη καθοδήγηση των συμπαικτριών της και την πολύ καλή άμυνα στις αντιπάλους της συνέβαλε και αυτή στην πολύ σπουδαία τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά νίκη της ομάδας της Βούλας στην καλύτερη φετινή εμφάνιση των παικτριών του Γιάννη Κτιστάκη.

 DSC6363

Η Αναστασία Κωστάκη μίλησε στο agapotobasket.gr για τη σημασία αυτής της νίκης που ήρθε μέσα από την εξαιρετική άμυνα που έπαιξε ο Πρωτέας αλλά και το πόσο σημαντικό είναι η ίδια και οι συμπαίκτριες της να τη διαχειριστούν σωστά ώστε να πετύχουν το στόχο τους στο τέλος του πρωταθλήματος.  

 DSC6342

Που κρίθηκε η αναμέτρηση;
Αρχικά να πω συγχαρητήρια στη ομάδα μου για την πολύ ωραία εμφάνιση που κάναμε σήμερα. Ξεκίνησε πολύ καλά ο χρόνος. Θεωρώ ότι όλο το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα. Παίξαμε καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα πολύ συγκεντρωμένα στην άμυνα, στην επίθεση δεν μπορώ να πω ότι ήμασταν και στην πιο εύστοχη μέρα μας αλλά σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι μια πάρα πού μεγάλη ομάδα που είναι πάντα πολύ διαβασμένη και αυτό φάνηκε στην επίθεση τη δική μας ότι δυσκολευτήκαμε πολύ. Όμως η άμυνα πήρε το ματς και συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια. Ήμασταν συγκεντρωμένες και μπράβο μας.

 DSC6560

Τι σημαίνει αυτή η νίκη;
Είναι πολύ μεγάλη νίκη με τεράστια σημασία για το πρωτάθλημα καθώς προσπαθούμε να βγούμε τρίτοι μαζί με πολλούς και αυτή η νίκη μπορεί να μας βοηθήσει να μείνουμε πλέον μόνοι μας και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και πιο ψηλά. Πολύ σημαντική νίκη και πλέον στο γήπεδό μας δεν πρέπει να χάσουμε κανένα ματς. Ανέβηκε το ηθικό μας και το είχαμε πραγματικά ανάγκη.

 DSC6564

Μια τέτοια νίκη όμως θέλει και σωστή διαχείριση.
Από δω και στο εξής πρέπει να το διαχειριστούμε καλά. Γιατί, εκτός από εμένα, είμαστε μια πολύ νεανική ομάδα και γιαυτό το λέω εγώ που έχω μια εμπειρία άλλη. Επειδή κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό δεν σημαίνει κάτι, πρέπει να είμαστε πού προσγειωμένες και να μείνουμε έτσι για να μπορέσουμε να κερδίσουμε και ομάδες άλλες. Ο Παναθηναϊκός σήμερα (σ.σ χτες) ήταν και αυτός άστοχος, πολύ άστοχος και εμείς πρέπει να είμαστε απλά ήρεμοι και συγκεντρωμένοι για το επόμενο ματς χωρίς πολλά λόγια αλλά με πολύ δουλειά.

 DSC6565

  DSC6350
Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.