Κεχαγιά: «Η ομάδα ξεπέρασε τις δυνατότητες της»

Written by  Μαρ 27, 2016

Όταν πέρυσι το καλοκαίρι στηνόταν η ομάδα του Αθηναϊκού ο ρεαλιστικός στόχος που μπήκε εξ αρχής ήταν η παραμονή στην Α1 κατηγορία κάτι για το οποίο μίλαγαν στην ομάδα ακόμα και πριν μερικές εβδομάδες. 


Με την ολοκλήρωση του πρώτου αγώνα της στα play-off η ομάδα του Βύρωνα βρίσκεται μετά την τετράδα του κυπέλλου και σε αυτή του πρωταθλήματος και όχι άδικα με βάση τις τελευταίες ψυχωμένες και μυαλωμένες εμφανίσεις της. Ομάδα με ψυχή και μέταλλο στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με τον Πρωτέα Βούλας έδειξε πόσο ήθελε τη νίκη και το 3-0 στη σειρά και πως τίποτα δεν ήταν τυχαίο στην πορεία της. 

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης η αρχηγός του ιστορικού σωματείου Ζωή Κεχαγιά δήλωσε στο agapotobasket.gr πως ο Αθηναϊκός αποτελεί την έκπληξη του πρωταθλήματος φτάνοντας παιχνίδι με παιχνίδι στην τετράδα και πλέον θα μπει να ευχαριστηθεί τα υπόλοιπα παιχνίδια.  
 DSC1646

«Αυτή η ομάδα ξεπέρασε τις δυνατότητες της, μπήκαμε στην τετράδα και παίζουμε τώρα με τον Ολυμπιακό Θα πάμε να το ευχαριστηθούμε το παιχνίδι καθώς παίζουμε με μια ομάδα η οποία ξέρουμε ότι πάει για το πρωτάθλημα. Φτάσαμε μέχρι εδώ πηγαίνοντας παιχνίδι με παιχνίδι. Όταν ξεκινάς και βάζεις σε κάθε ματς από την αρχή 80 και 90 πόντους ανεβαίνει η ψυχολογία όλων, φτιάχνοντας και την άμυνα μετά δημιουργείς μια ομάδα πιο συμπαγή.  Όλο αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ και παιχνίδι με παιχνίδι γινόμασταν καλύτερες για να είμαστε σήμερα στην τετράδα».

 DSC1925

Μετά την επιβάρυνση του ταξιδιού στη Λευκάδα αλλά και των δυνατών αναμετρήσεων του κυπέλλου ο Αθηναϊκός χρειάστηκε να φτάσει στο τέταρτο δεκάλεπτο για να «καθαρίσει» τον αγώνα κόντρα στον Πρωτέα Βούλας. 

«Η ομάδα μου είναι αυτό που θα έλεγα η έκπληξη του πρωταθλήματος. πιστεύω του χρόνου να είναι καλύτερα τα πράγματα. Σήμερα (σ.σ. χτες) ήταν ένα παιχνίδι πολύ περίεργο, εμείς ήμασταν πολύ κουρασμένες από το κύπελλο και πολύ απογοητευμένες θα έλεγα, είχαμε αδειάσει από τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό. Ο Πρωτέας μου έκανε εντύπωση, τον περίμενα πιο σκληρό, ήταν νωχελικός και εμείς ήμασταν άστοχες που εγώ θα το βάλω πάλι στην κούραση γιατί η αλήθεια είναι ότι μέχρι την Πέμπτη παραπατούσαμε όλες μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα ξεκουραστούμε τώρα και θα πάμε να απολαύσουμε ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. 

 DSC2028

 DSC2175

 DSC2056

 DSC2596

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.