«Η ομάδα έχει περισσότερο ταλέντο και αυτό θα βγει και μέσα στο παιχνίδι μας»

Written by  Αυγ 23, 2016

Οι στόχοι μιας ομάδας που έχει κατακτήσει αήττητη το νταμπλ είναι σίγουρα η επανάληψη αυτής της επιτυχίας. Στη φετινή εξίσωση του Ολυμπιακού όμως έχει μπει και το Eurocup ανοίγοντας και πάλι το κεφάλαιο Ευρώπη για τις Ελληνικές ομάδες.


Όλοι στην ομάδα του Πειραιά θέλουν ο σύλλογος να διατηρήσει τα κεκτημένα εντός των συνόρων και να πάει όσο πιο μακριά μπορεί στο Ευρωπαϊκό του ταξίδι. Άλλωστε με βάση αυτά έγινε και ο καλοκαιρινός μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας από την Ελένη Καπογιάννη η οποία βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας.  

Η Ελληνίδα προπονήτρια μιλώντας στο agapotobasket.gr λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας της νέας χρονιάς τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο και πλέον το στοίχημα είναι να βρει τη χημεία του στις προπονήσεις ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμος όταν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις με το κεφάλαιο Ευρώπη να είναι αυτό που θέλει την περισσότερη υπομονή.

«Οι στόχοι είναι γνωστοί, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου στην Ελλάδα και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε στο Eurocup. Έχουμε ένα βαθύ ρόστερ, πολύ ποιοτικό ρόστερ φέτος, το στοίχημα είναι να γίνουμε ομάδα και να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ από πέρυσι. Η ομάδα έχει περισσότερο ταλέντο και αν κερδίσουμε το στοίχημα μας που είναι η καλύτερη χημεία και καλύτερη ομοιογένεια, αυτό θα βγει και μέσα στο παιχνίδι μας,

Η Ευρώπη είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο. Καταρχάς έχει πολλά χρόνια να βγει Ελληνική ομάδα στην Ευρώπη και έχουμε μια πρεμούρα στην Ελλάδα γενικότερα. Θα πρέπει να γίνουμε ομάδα και να πάμε βήμα βήμα γιατί υπάρχουν πολύ έμπειρες ομάδες και μεγαθήρια και στις δυο διοργανώσεις. Ο πρώτος στόχος είναι να καταφέρουμε να περάσουμε τον όμιλο και μετά να δούμε τι θα έρθει».

Σε αυτή την προσπάθεια τους όλοι στον Ολυμπιακό θέλουν φυσικά και τον κόσμο στο πλευρό τους. «Ο κόσμος μας αγκάλιασε και μας υποδέχτηκε πολύ όμορφα πέρυσι και φέτος θέλουμε να έχουμε ακόμα περισσότερη υποστήριξη και προσέλευση. Πρέπει να βάλουμε και εμείς τα δυνατά μας να παίζουμε ελκυστικό μπάσκετ ώστε να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο» δήλωσε η Ελένη Καπογιάννη κάτι στο οποίο συμφωνεί και η Εβίνα Σταμάτη, μια εκ των δυο φετινών αρχηγών της ομάδας (μαζί με την Όλγα Χατζηνικολάου).

«Ο κόσμος πέρυσι στάθηκε στο πλευρό μας και η αλήθεια είναι ότι φέτος τον θέλουμε ακόμα περισσότερο δίπλα μας ειδικά στην Ευρώπη. Ανυπομονούμε να ζήσουμε στιγμές ευχάριστες μαζί του όπως και πέρυσι».

Ευχή της διεθνής σούτινγκ γκαρντ είναι πρώτα από όλα να υπάρχει υγεία ώστε να μπορέσει η ομάδα να χτιστεί σωστά. «Εύχομαι να έχουμε υγεία γιατί όλα από κει ξεκινάνε και τα υπόλοιπα έρχονται. Είμαστε ευτυχισμένες που είμαστε εδώ πρώτη μέρα της νέας χρονιάς η οποία θέλουμε να είναι το ίδιο επιτυχημένη με την περσινή. Η αλήθεια είναι ότι η Ευρώπη είναι για μένα κάτι πρωτόγνωρο και ανυπομονώ να το ζήσω. Είναι πολύ νωρίς ακόμα να πούμε το οτιδήποτε. Σε είκοσι μέρες θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.