Έτοιμος για την πρόκληση της Α1 ο Πανιώνιος

Written by  Αυγ 27, 2016

Έχοντας κλείσει το ρόστερ του εδώ και αρκετό καιρό ο Πανιώνιος ήταν η πρώτη ομάδα χρονικά που πριν δέκα μέρες ξεκίνησε την προετοιμασία της εν όψει της νέας σεζόν.


Ανάμεσα στο κλειστό της οδού Αρτάκης και στο Βαρίκας ο Άγγελος Τσίκληρας θέλει να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα παίξει ελκυστικό μπάσκετ. Πωλίνα Σταμπούρλου, Αλεξία Μπότσαρη, Δέσποινα Θεοδωρομανωλάκη, Τζούλη Στεφανίδου, Σοφία Γρηγορίου, Αθηνά Μήτση, Έλλη Τσίκα γνωρίζονται πολύ καλά από πέρυσι καθώς ο κορμός της ομάδας έχει μείνει ο ίδιος ενώ και οι Ρία Πατεράκη και Ιωάννα Τσιάδη έχουν προσαρμοστεί πλήρως στη φιλοσοφία της νέας τους ομάδας.  Τις επόμενες μέρες αναμένετε να ενσωματωθούν και οι δυο ξένες της ομάδας της Νέας Σμύρνης Κεϊτι Χίλι και Λέξι Πίντερσεν.  

Για κάθε νεοφώτιστη ομάδα πρώτος στόχος είναι η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία ωστόσο όταν η ομάδα αυτή είναι ο Πανιώνιος τότε αυτό θα πρέπει να επιτευχθεί γρήγορα καθώς η θέση του ιστορικού αυτού σωματείου είναι ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Α1 όπως δήλωσε στο agapotobasket.gr και η αρχηγός της ομάδας Πωλίνα Σταμπούρλου.

«Σαν νεοφώτιστη ομάδα ο στόχος που έχεις αρχικά είναι να παραμείνεις στην κατηγορία και έπειτα να κοιτάξεις μια καλή θέση μέσα στο πρωτάθλημα. Όταν φοράς όμως την φανέλα του Πανιωνίου δεν μπορείς να έχεις στόχο μόνο την παραμονή. Το θεωρείς δεδομένο ότι η ομάδα πρέπει να μείνει και να βρίσκεται στην Α1 εκεί είναι η θέση της οπότε προσπαθείς για το κάτι καλύτερο.

Εμείς μπορεί να μην έχουμε τα ονόματα της  Εθνική Ελλάδος γυναικών αλλά πιστεύω ότι η ομάδα έχει το μέλλον του γυναικείου μπάσκετ. Έχουμε παίκτριες που είναι μικρές σε ηλικία και θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια κατά την άποψη μου στο ελληνικό γυναικείο μπάσκετ. οπότε εμείς θα στηριχτούμε σε αυτό, στα νιάτα, στην όρεξη. Τα κορίτσια αυτά είναι ξεκούραστα, έχουν τη δυνατότητα να τρέξουμε και να κουράζουμε τις υπόλοιπες!

Προσπαθώ συνέχεια να παροτρύνω τα κορίτσια να σκεφτούν σε ποια ομάδα βρίσκονται. Αυτή η δυνατότητα δεν θα τους δοθεί πολλές φορές στη ζωή τους, να είναι σε αυτή την ομάδα και να φοράνε αυτή τη φανέλα. Πρέπει να αξιοποιήσουν αυτό το πράγμα και αυτό προσπαθώ να τους λέω».

Με 12 ομάδες στην Α1 και μετά το αιώνιο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού να έρχεται και το αντίστοιχο της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
 
«Φέτος η Α1 έχει πολύ μεγάλες ομάδες, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Άρης, Αθηναϊκός. Αυτές οι ομάδες είναι φανέλα, έχουν όλες τον κόσμο τους και ελπίζω να μας στηρίξει και να είναι κοντά μας. Από κει και πέρα εύχομαι να έχουμε υγεία, καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες να βγουν οι προετοιμασίες χωρίς τραυματισμούς και να έχουμε όλοι μια καλή αρχή».

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.