«Ο κόσμος θέλουμε να είναι ο έκτος παίκτης»

Written by  Αυγ 28, 2016

Η άνοδος στην Α1 πανηγυρίστηκε δεόντως, δεν θα μπορούσε να γίνει άλλωστε διαφορετικά για ένα σύλλογο όπως ο Πανιώνιος. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι τον ακολουθεί ο χαρακτηρισμός "ιστορικός" και όχι άδικα. 

Μπορεί ο πρώτος στόχος να είναι η παραμονή στην κατηγορία, όπως συμβαίνει πάντα με κάθε νεοφώτιστη ομάδα, ωστόσο το πλάνο όλων στον Πανιώνιο είναι μεγαλύτερο και περιλαμβάνει και την ανάδειξη νέων παικτριών όπως δήλωσε στο agapotobasket.gr ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Τσίκληρας

«Μετά από μια πολύ μεγάλη προσπάθεια που έγινε την περσινή χρονιά φέτος πρωταρχικός στόχος της ομάδας κακά τα ψέματα είναι η παραμονή στην κατηγορία και αν είναι δυνατόν το συντομότερο έτσι ώστε να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε και αυτό που έχουμε σαν φιλοσοφία, να μπορέσουμε μέσα από αυτή τη διαδικασία και τη δουλειά που γίνεται ξεκινώντας από πέρυσι, να αναδειχτούν κάποια παιδιά τα οποία τουλάχιστον αυτό το διάστημα προσπαθούν αρκετά». 

Ο Έλληνας προπονητής είδε, όπως επιθυμούσε, την ομάδα του να παραμένει αναλλοίωτη σχεδόν καθώς ο κορμός του ρόστερ που την οδήγησε στην Α1 παρέμεινε στην "πλατεία" και έτσι με τις ελάχιστες προσθήκες που χρειάστηκε να κάνει συν τις δυο ξένες θα ξεκινήσει το ταξίδι στη μεγάλη κατηγορία. Σε ένα ταξίδι που θέλει δίπλα του και τον κόσμο της ομάδας του Πανιωνίου. 

«Το βασικό, αυτό που θέλαμε από την πρώτη στιγμή και με αυτή τη φιλοσοφία δουλέψαμε και πέρυσι, είναι όταν θα φτάναμε σε αυτή τη στιγμή (που είμαστε τώρα) να έχουμε όσο γίνεται μπολιάσει με τη φιλοσοφία μας τον κορμό και να κρατήσουμε το ρόστερ της ομάδας. Και αυτό και έγινε. Οι προσθήκες που έγιναν είναι ελάχιστες όσον αφορά το κομμάτι των Ελληνίδων συν το κομμάτι που νομίζω είναι το Α και το Ω για το κομμάτι του γυναικείου μπάσκετ στην Α1 που είναι οι ξένες. Με εξαίρεση τη Μαρία την Παναγιωτοπούλου, τη Μαρία τη Λόξα, και τη Χριστίνα τη Μπάμπη, οι οποίες είναι τα παιδιά που αποχώρησαν από την ομάδα, με την προσθήκη των δυο παιδιών που ήρθαν την Ιωάννα Τσιαδή με πολύ χρόνο συμμετοχής στην Α2 από την Αγία Παρασκευή και τη Ρία Πατεράκη από τον Παναθηναϊκό το ρόστερ μας είναι πλήρες. Οι νέες παίκτριες είναι παιδιά με πολύ ενέργεια που αυτή είναι η φιλοσοφία μας να τρέξουμε όσο γίνεται περισσότερο φέτος, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παλεύουμε το παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. 

Θα ήταν πολύ μεγάλη μου χαρά αυτό που όλοι μας και όταν λέω όλοι μας εννοώ τα κορίτσια, το προπονητικό τιμ, οι αφανείς ήρωες, οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής, προσπαθήσαμε πέρυσι με πολύ αγώνα να ξαναφέρουν τον κόσμο του Πανιωνίου στο γήπεδο θα είναι πολύ μεγάλη μου χαρά να δω αυτό το πράγμα να αυξάνεται. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Θα προσπαθήσουμε και εμείς με τη σειρά μας να τους προσελκύσουμε παίζοντας καλό μπάσκετ και ευελπιστούμε όλοι πως θα είναι στο γήπεδο και θα μας στηρίξουν. Για μας, για την ομάδα του Πανιωνίου κακά τα ψέμματα ο κόσμος θέλουμε να είναι και πιστεύουμε ότι θα είναι ο έκτος παίκτης ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια που θα είναι και δυνατές ομάδες νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να έρθουν να παρακολουθήσουν τα κορίτσια και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να τους αποζημιώσουμε παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ. 

Νομίζω ότι αναμφισβήτητα φέτος το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό. Με εξαίρεση τον Ολυμπιακό που είναι δυο σκαλοπάτια καλύτερη ομάδα από όλες τις υπόλοιπες και τον Παναθηναϊκό με τις προσθήκες που πιθανολογούμε ότι θα κάνει νομίζω ότι η διαδικασία των 12 ομάδων σίγουρα θα κάνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και ακριβώς με τον τρόπο που θα λειτουργήσουν του χρόνου. Οι ομάδες φέτος θα είναι 12 πέφτει μια ομάδα υπάρχουν play - outs με περισσότερες ομάδες, μετράνε τα αποτελέσματα από την κανονική περίοδο. Θεωρώ ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικό. Ευελπιστούμε μέσα από αυτό τον ανταγωνισμό να δούμε επιτέλους και άλλα πράγματα που θα το ευχαριστιόμαστε όλοι και να αναδείξουμε και άλλα παιδιά τα οποία θα απαρτίσουν και το μέλλον τόσο της ομάδας μας όσο και όλων των ομάδων αλλά και της Εθνικής ομάδας». 

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.