Πρώτη του ΠΑΟΚ με τον πήχη να μένει ψηλά

Written by  Αυγ 29, 2016

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν τη Δευτέρα το απόγευμα οι αθλήτριες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ στο Παλατάκι υπό τις οδηγίες του Βασίλη Μασλαρινού.


Ο Έλληνας τεχνικός έχει στη διάθεση του όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, εκτός από τις ξένες οι οποίες αναμένεται να έχουν ενσωματωθεί στην προετοιμασία τις ομάδας μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. 

Ο γενικός αρχηγός των γυναικείων τμημάτων του «Δικεφάλου» Βασίλης Αγγελίδης καλωσόρισε όλες τις παίκτριες παλιές και νέες λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης. 

"Θέλω να καλωσορίσω στην ομάδα του ΠΑΟΚ την Αφεντούλα, την Λολίτα, την Μυρτώ και την Κατερίνα και τις ξένες φυσικά που θα ενσωματωθούν τις επόμενες μέρες Εύχομαι να έχουμε υγεία. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα σωματείο με ιστορία και βαδίζει σε επαγγελματικά πρότυπα. Εύχομαι η χρονιά να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα και πιστεύω θα πάει καθώς ξέρω τις αξίες σας και το αθλητικό σας ήθος και τη δουλειά που βγάζετε στο γήπεδο". 

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ 

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.