Μασλαρινός: «Να μπούμε πάλι στην τετράδα»

Written by  Αυγ 31, 2016

Η προηγούμενη αγωνιστική σεζόν ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ  να βρίσκεται στην τετράδα τόσο του πρωταθλήματος όσο και του κυπέλλου. 

Με τον πήχη να εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά όλοι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλουν να επαναλάβουν την ίδια και, γιατί όχι, και καλύτερη πορεία όπως δήλωσε και στο agapotobasket.gr λίγο μετά την έναρξη της προετοιμασίας ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Μασλαρινός

 «Στόχος αρχικά είναι να έχουμε υγεία και να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Απώτερος στόχος είναι να μπούμε πάλι στην τετράδα του πρωταθλήματος και γιατί όχι και με μια καλή κλήρωση στο Final 4 του κυπέλλου. 

Κάθε χρονιά τα κριτήρια για το χτίσιμο της ομάδας δεν αλλάζουν και πολύ. Προσπαθούμε να κρατάμε τον κορμό, να διορθώνουμε όποια μειονεκτήματα είχαμε την προηγούμενη χρονιά και να κρατάμε σαν στόχο να φτάσουμε τουλάχιστον στα επίπεδα της περσινής χρονιάς. Υγεία θέλουμε να έχουμε πάνω από όλα και να καταφέρουμε να είμαστε πάλι στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ μίλησε και για τις νέες προσθήκες στο ρόστερ, που αναμένεται να ανεβάσουν ποιοτικά την ομάδα.  

«Έχουμε αλλαγές στο ρόστερ, κάποιες παίκτριες έφυγαν, κάποιες ήρθαν. Σίγουρα και η Τούλα (Μαγαλιού) είναι πολύ έμπειρη παίκτρια και η Λολίτα (Λύμουρα) είναι πολύ μεγάλη προσθήκη για μας, θα δούμε και οι ξένες πως θα προσαρμοστούν σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Κάθε χρονιά προσαρμόζεσαι σε αυτά που σου δίνουν και οι παίκτριες σου». 

Με τη σταθερή παρουσία του δικεφάλου του Βορρά στην Α1 τα τελευταία χρόνια η παρουσία του κόσμου έχει τη δικιά της ιδιαίτερη σημασία και το γυναικείο τμήμα μπάσκετ τον χρειάζεται στο πλευρό του. 

«Εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες. Είναι μια ευχή που την κάνουμε κάθε χρόνο, αλλά είναι ταυτόχρονα και το σημαντικότερο. Εύχομαι το πρωτάθλημα να είναι ανταγωνιστικό, να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο να δει τις ομάδες. Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ είναι από τις λίγες ομάδες που έχουν έξι συνεχόμενα χρόνια παρουσία στην Α1. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας να στηρίξει την προσπάθεια μας». 

 

 

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.