Δαμαλής: «Το όπλο μας θα είναι η καθημερινή δουλειά»

Written by  Οκτ 25, 2016

Η Τερψιθέα Γλυφάδας πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα δείχνοντας ότι δεν θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο για καμία ομάδα και ειδικά μέσα στην έδρα της. 

«Είμαστε χαρούμενοι για την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Είχαμε κάποιες ατυχίες μέσα στην εβδομάδα καθώς η βασική μας παίκτρια, η Ντάνι, τραυματίστηκε , γύρισε το πόδι της και έπρεπε να προσαρμοστούμε σε αυτά τα δεδομένα. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ προερχόταν από ένα άσχημο αποτέλεσμα και θα εμφανιζόταν πολύ πιο δυνατός. Το παιχνίδι δεν ήταν θεαματικό αλλά αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους συντέλεσαν για αυτό καθώς είναι πολύ σημαντικό να παίρνουμε νίκες μέσα στην έδρα μας γιατί όλοι ξέρουμε ότι φέτος είμαστε ο αδύναμος κρίκος. Θα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά. Για εμάς είναι ακόμα περίοδος προετοιμασίας καθώς μαζευτήκαμε λίγο καιρό πριν οπότε αυτό που κοιτάμε είναι να εμφανιστούμε την επόμενη Κυριακή απέναντι στον Παναθλητικό καλύτεροι καθώς αν εμφανιστούμε έτσι δεν θα έχουμε καμία τύχη. Ο Παναθλητικός είναι μια ομάδα με πολύ καλό ρόστερ και εξαιρετικό προπονητικό τιμ οπότε θα πρέπει να εμφανιστούμε αντάξιοι» δήλωσε ο προπονητής της ομάδας της Γλυφάδας Γιάννης Δαμαλής στο agapotobasket.gr για να συμπληρώσει  «το σκορ ήταν χαμηλό, διαχειριστήκαμε καλύτερα το χρόνο, εμφανιστήκαμε σε κάποια κομμάτια της άμυνας διαβασμένοι, χτυπήσαμε κάποιες αδυναμίες του ΠΑΟΚ. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες, σε κάποια σουτ εύστοχα, σε κάποια ριμπάουντ, σε άμυνες που βγάλαμε και πήραμε το προβάδισμα». 

Μια ομάδα που δημιουργήθηκε ουσιαστικά μόλις λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος έχει βάλει αρχικά στοίχημα με τον ίδιο τον εαυτό της να παρουσιάζεται κάθε μέρα και καλύτερη και αυτό είναι που ζητάει και ο Έλληνας τεχνικός. 

«Το δυνατό σημείο αυτής της ομάδας είναι η καθημερινή δουλειά. Ένα πράγμα που έχω εγώ σαν δόγμα ως προπονητής είναι η καθημερινή προπόνηση. Αν μέσα στη βδομάδα δεν είσαι καλός στην προπόνηση τότε στον αγώνα θα περιμένεις τον Θεό και  την τύχη για να σε βοηθήσουν να παίξεις. Αυτή τη βδομάδα δεν ήμασταν καλοί, ήμασταν εννιά παίκτριες και δεν μπορούσαμε να παίξουμε διπλό. Αυτό που με ενδιαφέρει λοιπόν εμένα είναι να είμαστε υγιείς και να μπορέσουμε να δουλεύουμε σωστά, Το όπλο μας θα είναι η καθημερινή προπόνηση και δουλειά». 

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.