Δημητράκου: «Με σκληρή δουλειά όλα γίνονται»

Written by  Οκτ 31, 2016

Το Σάββατο στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 των γυναικών η Ζωή Δημητράκου φόρεσε ξανά τα αθλητικά και τη φόρμα της και έκανε την επανεμφάνιση της στα παρκέ με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Δώδεκα λεπτά συμμετοχής, πέντε πόντοι, τρία κερδισμένα φάουλ, δυο ριμπάουντ και δυο κλεψίματα είναι σίγουρα μια εμφάνιση που δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στις νταμπλούχες Ελλάδας κυρίως στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Η αναμέτρηση κόντρα στη Νίκη Λευκάδας ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να δει τόσο η ίδια όσο και η προπονήτρια της Ελένη Καπογιάννη σε ποιο σημείο βρίσκεται αγωνιστικά.

«Ήταν ένα εύκολο παιχνίδι κόντρα στη Νίκη και προσπαθώ να ενταχθώ στην ομάδα. Βήμα προς βήμα αυτό γίνεται σιγά σιγά και ο καλύτερος τρόπος εκτός από την προπόνηση είναι και μέσα από τα παιχνίδια».

Με την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας το πρόγραμμα γίνεται πιο απαιτητικό και κουραστικό για τις αθλήτριες καθώς εντός 48 ωρών καλούνται να δώσουν δυο παιχνίδια. Αυτό δεν τους επιτρέπει να στέκονται σε κανένα αποτέλεσμα θετικό ή αρνητικό περισσότερο από όσο χρειάζεται όπως δήλωσε και η διεθνής παίκτρια στο agapotobasket.gr.
 
«Είναι δυο παιχνίδια την εβδομάδα, δεν μπορείς ούτε όταν κερδίζεις να πανηγυρίζεις για μια βδομάδα ούτε όταν χάνεις να κάθεσαι να κλαις για μέρες. Και στις δυο περιπτώσεις πρέπει την επόμενη μέρα να το ξεχάσεις και να συγκεντρώνεσαι στο επόμενο παιχνίδι. Κοιτάμε τα λάθη που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι για να μπορέσουμε να τα διορθώσουμε».

Μπορεί οι μήνες που απείχε από το μπάσκετ να ήταν αρκετοί ωστόσο σίγουρη για τον εαυτό της η Ζωή Δημητράκου θεωρεί ότι είναι θέμα χρόνου να βρει τα πατήματα της ξανά μέσα στο παρκέ.

«Τώρα προπονούμε δέκα μέρες με την ομάδα. Είναι θέμα προπόνησης και πως αισθάνεσαι με τον εαυτό σου μετά από αρκετούς μήνες off. Με σκληρή δουλειά όλα γίνονται και αυτοπεποίθηση έχω!»

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.