Αλεξανδρή: «Το ευχαριστιόμαστε πάρα πολύ»

Written by  Νοε 01, 2016

Το τοπικό ντέρμπι του Αγίου Δημητρίου ανάμεσα στη Δάφνη και τον Κρόνο εξελίχθηκε σε εύκολη υπόθεση για τις παίκτριες του Αντώνη Μπουμπού. 

Η Δάφνη είναι η σταχτοπούτα της φετινής διοργάνωσης και με τις εμφανίσεις της στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος δείχνει ότι δεν θα είναι εύκολη η υπόθεση νίκη απέναντι της για καμία ομάδα και ειδικά μέσα στην έδρα της όπως δήλωσε και η Διονυσία Αλεξανδρή στο agapotobasket.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης.  

«Μπήκαμε πολύ δυναμικά και θέλαμε αυτό το παιχνίδι γιατί είναι τοπικό ντέρμπι και το θέλαμε και για τον κόσμος μας. Παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα, παίξαμε πολύ καλή άμυνα, μας μπήκαν και τα σουτ και κερδίσαμε εύκολα εν τέλει. Η αναμέτρηση κρίθηκε από τη συγκέντρωση μας που δεχτήκαμε 58 πόντους. Συνήθως έχουμε πει να δεχόμαστε λιγότερους αλλά στο σημερινό παιχνίδι και αυτό ήταν μια χαρά εφόσον δώσαμε ένταση και στην επίθεση.

Το καλό, το μαγικό φέτος είναι ότι είναι όλα ρευστά. Πλην του Ολυμπιακού όλοι οι άλλοι θεωρώ ότι είναι ισάξιοι. Μπορεί κάποιος να τερματίσει στη δεύτερη θέση και να έχει εξίσου καλή ομάδα με κάποιον που θα παίξει στα play out. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια, κάθε Κυριακή είναι μια μάχη και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και υγιείς.  

Το θετικό και από την εμπειρία μου είναι ότι είμαστε τρομερά δεμένες μεταξύ μας Εγώ είμαι δεύτερο χρόνο στην ομάδα, υπάρχουν κορίτσια που είναι πέντε χρόνια στην ομάδα και τα κορίτσια τα καινούργια που έχουν έρθει έχουν ενσωματωθεί και νιώθω ότι παίζουμε πολλά χρόνια μαζί και ίσως αυτό είναι το συστατικό της επιτυχίας. Το ευχαριστιόμαστε πάρα πολύ. Μεταξύ μας στην προπόνηση ερχόμαστε με χαρά γιατί είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας».

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.