Γκοτζή: «Σοβαρές για να κατακτήσουμε ένα ακόμα τίτλο»

Written by  Μαρ 25, 2017

Σοβαρός και αποφασισμένος να κάνει αυτό που πρέπει μέσα στο παρκέ ήταν ο Ολυμπιακός την Παρασκευή το απόγευμα φεύγοντας από το κλειστό της Γλυφάδας με την πρόκριση για το μεγάλο τελικό. Το πρώτο βήμα έγινε και την Κυριακή το απόγευμα θέλει να κάνει το δυο στα δυο και να υπερασπιστεί τον τίτλο του. 


Για τη Νατάσα Γκοτζή, που μίλησε στο agapotobasket.gr μετά τη λήξη του ημιτελικού, θα είναι ο τέταρτος συνεχόμενος τελικός Κυπέλλου και σίγουρα ξέρει πολύ καλά τι χρειάζεται για να φτάσει στην κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου. 

«Θα είναι ο τέταρτος συνεχόμενος τελικός για μένα και είναι μεγάλη χαρά. Η αλήθεια είναι ότι με κάποια παιδιά έχουμε ξεκινήσει μαζί αυτή την επιτυχημένη πορεία και θέλουμε και την Κυριακή να κατακτήσουμε το κύπελλο. Είναι ένα παιχνίδι, ένας τελικός που πρέπει να είμαστε και πάλι πολύ σοβαρές. Δεν έχει τελειώσει κάτι. Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο εμείς πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας, να παίξουμε έτσι όπως ξέρουμε να παίζουμε και να κατακτήσουμε άλλο ένα τίτλο.

Σήμερα (σ.σ. χτες) κερδίσαμε ένα παιχνίδι, τον ημιτελικό, που ήταν πολύ κρίσιμο. Ο Πρωτέας είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα και έπρεπε να φανούμε πολύ σοβαρές και πειθαρχημένες και το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό και έτσι είμαστε έτοιμοι για τον τελικό. Νομίζω ήμασταν πολύ συγκεντρωμένες στην άμυνα που είναι πάντα βασικός τομέας στον οποίο πρέπει να δείχνουμε την ανάλογη προσοχή, τρέξαμε στο παιχνίδι ώστε να βάλουμε κάποια εύκολα καλάθια γιατί στην αρχή δεν το κάναμε πολύ οπότε εκεί πήραμε και τη διαφορά και τελείωσε το παιχνίδι».

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.