Στην τελική ευθεία για τους Ολυμπιακούς η Εθνική κωφών (pics)

Written by  Ιουλ 05, 2017

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συμμετοχή της Εθνική ομάδας κωφών των Γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην Τουρκία (Σαμψούντα 18-30/7) έχει ήδη αρχίσει.


Οι παίκτριες της Αθηνάς Ζέρβα προπονούνται καθημερινά σε εντατικούς ρυθμούς στο Κλειστό Γυμναστήριο Βαρίκας το οποίο τους έχει παραχωρήσει ο Πανιώνιος προκειμένου να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους και να εμφανιστούν όσο πιο ανταγωνιστικές γίνεται στα γήπεδα της γειτονικής χώρας. Άλλωστε είναι Πρωταθλήτριες Ευρώπης κάτι που τους δίνει άλλη αυτοπεποίθηση.

Στο πλευρό της Αθηνάς Ζέρβα φέτος είναι η Μάρθα Αργυρίου η οποία μίλησε στο agapotobasket.gr για τη νέα πρόκληση της Εθνικής αλλά και τη δικιά της παρουσία στην ομάδα.

«Η πρόσκληση της Αθηνάς στην ομάδα ήταν πολύ μεγάλη τιμή για εμένα και θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την coach για την ευκαιρία που μου έδωσε να είμαι σε αυτή την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενη που συνεργάζομαι ξανά μαζί της.

Στην αρχή είχα άγχος αλλά όταν πήγαμε στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας τα κορίτσια μου το έκαναν πολύ εύκολο. Είναι φανταστικοί χαρακτήρες, πολύ δεκτικά και με έκαναν να νιώσω πολύ άνετα. Μπορώ και επικοινωνώ μαζί τους και η χαρά μου που βρίσκομαι εδώ είναι μεγάλη. Το δέσιμο τον κοριτσιών είναι μοναδικό, μας το περνάνε και αυτό βοηθάει πολύ να δουλεύουμε συνεχώς όλο και καλύτερα.

Αγωνιστικά η ομάδα είναι σε καλύτερο επίπεδο από τις προηγούμενες χρονιές. Είναι Πρωταθλήτρια Ευρώπης και αυτό της έχει δώσει μεγαλύτερο κίνητρο και συγκέντρωση αλλά και αυτοπεποίθηση. Τα κορίτσια έχουν πολύ κέφι στην προετοιμασία και πάμε πολύ καλά. Ο τίτλος του πρωταθλητή Ευρώπης μπορεί να είναι και παγίδα αν σταθείς μόνο σε αυτό. Πρέπει να πάμε στην Τουρκία και να παίξουμε ένα ένα τα παιχνίδια και βήμα βήμα να έρθει ότι έρθει. Θέλουμε να παίξουμε ωραίο μπάσκετ, να παλέψουμε κάθε παιχνίδι και βήμα βήμα ανάλογα και πως θα πηγαίνουμε να θέσουμε τους επόμενους στόχους».

Η Εθνική ομάδα αποτελείται από τις Στεφανία Πατέρα, Ντίνα Μπαλκόγλου, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Χρύσα Βεράνη, Γιάννα Βουδούρη, Δήμητρα Μελλίνη, Στάλα Κοτσιρέα, Ανθή Χαϊνά, Λία Σαρακατσάνη, Αλεξία Σπίνου και Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη.

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.