Μπουμπούς: «H περσινή πορεία αποτελεί οδηγό»

Written by  Σεπ 19, 2017

Το δύσκολο δεν είναι να πας ψηλά αλλά να παραμείνεις εκεί και η Δάφνη Αγίου Δημητρίου με την περσινή τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και έχει να ανταγωνιστεί ουσιαστικά και τον ίδιο της τον εαυτό.


Αυτό το γνωρίζει καλό ο τεχνικός της ομάδας Αντώνης Μπουμπούς ο οποίος χτίζει το νέο του σύνολο ξεπερνώντας τα ζητήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

"Η προετοιμασία ξεκίνησε πριν από περίπου 15 μέρες. Πηγαίνουμε καλά μέχρι τώρα και το μόνο αρνητικό είναι ότι ακόμα συμπληρώνουμε το ρόστερ μας. Καθυστερήσαμε αρκετά λόγω διοικητικών θεμάτων. Το θέμα είναι ότι προχωράμε τώρα και ζητούμενο είναι να κλείσουμε το ρόστερ για να δούμε τι θα κάνουμε. Όσον αφορά το αγωνιστικό στυλ της νέας χρονιάς αυτό θα είναι περίπου το ίδιο με πέρυσι. Απλώς θα προσπαθήσουμε να πάμε λίγο πιο γρήγορα από πέρυσι.

Για μας είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα γιατί έχουμε δημιουργήσει προσδοκίες από την περσινή χρονιά που ήταν και η πρώτη μας στη Α1. Όπως καταλαβαίνεις για εμάς είναι πολύ δύσκολο το να καθιερωθούμε. Αυτή τη δυσκολία θα αντιμετωπίσουμε φέτος. Πιστεύω να πάνε όλα καλά και να τα καταφέρουμε. Σαφώς η περσινή πορεία αποτελεί οδηγό. Πάνω κάτω τις περισσότερες ομάδες τις ξέρουμε, θα έχουμε ένα μειονέκτημα στην αρχή του πρωταθλήματος απέναντι σε ομάδες που θα παίζουν με τρεις ξένες καθώς εμείς θα παίζουμε με δυο. Νομίζω θα τα καταφέρουμε. Από κει και πέρα στο ροστερ της ομάδας έχουν έρθει καινούργια κορίτσια που θα έχουν αρκετό ρόλο στην ομάδα και γιαυτό και υπάρχει και ένα θέμα ομοιογένειας αυτή τη στιγμή. Πιστεύω μέχρι να έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα να έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε το σύνολο που θέλουμε. Θα στηριχτούμε στο ομαδικό παιχνίδι που παίζουμε, η βάση μας είναι η άμυνα από όπου θα ξεκινήσει όλη μας η προσπάθεια και θα πάμε στην επίθεση. Πέρυσι καταφέραμε να τελειώσουμε τρίτη-τέταρτη άμυνα στην κατηγορία, στην επίθεση δεν πήγαμε τόσο καλά. Εκεί θα δουλέψουμε λίγο παραπάνω φέτος ώστε να έχουμε μεγαλύτερη παραγωγικότητα και να κρατήσουμε την άμυνα εκεί που βρισκόταν. Ήμασταν από τις πιο σταθερές ομάδες της κατηγορίας πέρυσι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο και φέτος" ήταν οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού στο agapotobasket.gr
 

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.