Γκοτζή: «Η άμυνα δίνει τους τίτλους»

Written by  Νοε 03, 2015

Η ομάδα του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα, μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα.

Στον αγώνα κόντρα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου η διαφορά που πήρε γρήγορα η ομάδα του Πειραιά έδωσε την ευκαιρία στην Ελένη Καπογιάννη να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στην Νατάσα Γκοτζή, η οποία μετά τον αγώνα με τον Άρη Πετρούπολης προφυλάχτηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό και δείχνει σιγά σιγά να βρίσκει τον εαυτό της και τα πατήματα της μέσα στο γήπεδο.

Η διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε στο agapotobasket.gr για τη νέα επιστροφή της, το δυνατό σημείο της ομάδας, αλλά και το πόσο σημαντική ήταν η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική.

«Είχα παίξει και με τον Άρη Πετρούπολης και πλέον μετά από ταλαιπωρία μεγάλη λόγω των τραυματισμών νομίζω ότι τώρα μπορώ να πω ότι είμαι καλά. Θέλω να βρω σιγά σιγά το ρυθμό μου και να βοηθήσω την ομάδα. Αισθάνομαι καλά, απλώς ένας τραυματισμός και λόγω της αποχής φέρνει άλλους μικρούς τραυματισμούς και πρέπει να προφυλάσσεσαι.

Τα τελευταία χρόνια εμείς ξέρουμε ότι η μεγάλη μας δύναμη είναι η άμυνα μας. Αυτό για να γίνει σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει πολύ μεγάλη διάθεση και θέληση να παίζει η μία για την άλλη. Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα μας έχουν δείξει ότι οι τίτλοι που έχουμε πάρει έχουν έρθει από την πολύ δυνατή άμυνα μας. Κάποιες μέρες μπορεί στην επίθεση να μην είσαι σε καλή μέρα, αλλά η άμυνα είναι αυτή που πάντα δίνει τα παιχνίδια και συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο.


Το ντέρμπι και η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν ένα πολύ μεγάλο συν για την ψυχολογία μας, ήταν ένα ντέρμπι και από βαθμολογικής σημασίας και από θέμα πρεστίζ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι μόνο στο παιχνίδι καθώς είναι μια νίκη που τον Απρίλιο-Μάιο θα τη βρούμε μπροστά μας».

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.