Ζωή Δημητράκου: «Δεν το σκέφτηκα ούτε δευτερόλεπτο!»

Written by  Φεβ 17, 2016

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας της για την μετακόμισή της στο WNBA για χάρη της ομάδας των Washington Mystics η Ζωή Δημητράκου μίλησε στο agapotobasket.grκαι την Σεβαστή Βρακατσέλη για τα συναισθήματα και τις προσδοκίες της.

Η πανέμορφη 28χρονη διεθνής φόργουορντ που έμαθε τα νέα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της για τον δύσκολο αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την Ρωσία, δεν έκρυψε τη χαρά της, ενώ παρουσιάστηκε προσγειωμένη και ανυπόμονη για τα όσα πρόκειται να συναντήσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Πως ήρθε η πρόταση και προέκυψε η συμφωνία με τις Washington Mystics;

Το σκεφτόμουν αρκετά χρόνια, το συζητούσα και με τον μάνατζέρ μου. Μέχρι τώρα δεν έβρισκα την κατάλληλη χρονιά. Έτυχε να είμαι πιο έτοιμη φέτος, ενώ και ο μάνατζέρ μου είπε ότι θα ήταν η χρονιά που θα έπρεπε να προσπαθήσω για το WNBA και έτσι άρχισαν οι διαδικασίες»

Πόσο χρόνο το σκέφτηκες για να πεις το ναι;

Ούτε δευτερόλεπτο! Ήταν το όνειρό μου!

Ποιες ήταν οι πρώτες σου σκέψεις όταν ολοκληρώθηκε η συμφωνία;

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει η συμφωνία, αλλά για να ολοκληρωθεί, θα πρέπει να συμμετάσχω και στο campόπου από τις 15 παίκτριες θα επιλέξουν τις 11. Προσπαθώ να πάω όσο πιο νωρίς μπορώ. Μόλις τελειώσω από την Τουρκία –δεν ξέρω ακριβώς πότε γιατί πρέπει να τελειώσουν οι υποχρεώσεις μου στο πρωτάθλημα - θέλω να πάω την επόμενη μέρα και ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Τι είναι αυτό που περιμένεις να ζήσεις εκεί;

Εμπειρίες μπασκετικές που δεν έχω ζήσει. Άλλο επίπεδο, άλλη ταχύτητα. Κάποιες από τις παίκτριες τις ξέρω ήδη, αλλά θέλω να ζήσω τα πάντα στο φουλ εκεί.

 DSC9287

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.