Χατζηνικολάου: «Ανυπομονούμε για την έναρξη του ευρωπαϊκού ταξιδιού»

Written by  Οκτ 24, 2016

Μετά από τρία επίσημα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αήττητη πορεία που έχει ξεκινήσει από την περσινή χρονιά στις εγχώριες διοργανώσεις.

Απέναντι στον Κρόνο η ομάδα του Πειραιά έκλεισε έναν πρώτο κύκλο του φετινού προγραμματισμού της και αυτό γιατί πλέον μπαίνει σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς κάτι που έδειξε να επηρεάζει ελαφρώς την απόδοση της κόντρα στην ομάδα του Αγίου Δημητρίου παρ όλη την εύκολη επικράτηση της όπως δήλωσε και η Όλγα Χατζηνικολάου στο agapotobasket.gr. 

«Θεωρώ ότι δεν παίξαμε καλά ίσως γιατί μάλλον είχαμε περισσότερο το μυαλό μας στο παιχνίδι που έρχεται και μπήκαμε αρκετά χαλαρά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Αυτό όμως γενικά δεν πρέπει να γίνεται γιατί κάθε παιχνίδι για εμάς είναι προπόνηση και πρέπει να δουλεύουμε στο 100%. Στη συνέχεια συγκεντρωθήκαμε και παίξαμε κατά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ. Συνεχίζουμε».

Το άκουσμα της τελευταίας κόρνας στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου εκτός από το τέλος της αναμέτρησης σήμαινε ταυτόχρονα ότι το επόμενο παιχνίδι των νταμπλούχων Ελλάδας θα είναι ευρωπαϊκό κάτι το οποίο όλοι περιμένουν με ανυπομονησία. 

«Το επόμενο παιχνίδι μας είναι Ευρωπαϊκό. Είναι κάτι που το περιμέναμε από την αρχή της προετοιμασίας. Έχουμε προετοιμαστεί αρκετά για αυτό το παιχνίδι. Ο αντίπαλος είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα που διαθέτει πρωτοκλασάτες παίκτριες στο ρόστερ της. Σίγουρα θα μας επηρεάσει το γεγονός ότι η μια ξένη μας δεν ήρθε και η άλλη ήρθε πριν από τρεις μέρες αλλά δεν πρέπει να τα σκεφτόμαστε αυτά. Πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Θα είναι πάρα πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας και για την ψυχολογία μας. Ανυπομονούμε για την έναρξη του ευρωπαϊκού ταξιδιού και το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη».

Το Ελληνικό γυναικείο μπάσκετ επιστρέφει στα Ευρωπαϊκά παρκέ μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. Η Όλγα Χατζηνικολάου ήταν σε εκείνο το τελευταίο ταξίδι με τον Αθηναϊκό και θα είναι και σε αυτό που ξεκινάει σε λίγα 24ωρα με την ομάδα της καρδιάς της. 

«Το ταξίδι που είχα με τον Αθηναϊκό στην Ευρώπη ήταν εμπειρία ζωής για εμένα για πάρα πολλούς λόγους. Ήθελα πολύ να παίξω ξανά σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση και ειδικά με την ομάδα της καρδιάς μου. Αυτό ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν το φανταζόμουν. Είναι μια πολύ πιο δύσκολη διοργάνωση από ότι ήταν τότε. Τα μπάτζετ ακόμα και  στο Eurocup έχουν ανέβει πάρα πολύ και ο ανταγωνισμός είναι ακόμα μεγαλύτερος. Ανυπομονώ να ζήσω αυτό που έζησα. Να είναι ένα παρόμοιο όμορφο ταξίδι».

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.