Ο τελευταίος ευρωπαϊκός χορός του Δημήτρη Διαμαντίδη (pics)

Written by  Απρ 20, 2016

Η τελευταία κόρνα της γραμματείας μόλις είχε ακουστεί. Το πρώτο ταξίδι, το Ευρωπαϊκό, είχε μόλις τελειώσει. Όλοι ήθελαν να αγκαλιάσουν τον Δημήτρη Διαμαντίδη ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς του αθλητή που μέσα στη 12ετή θητεία του στα παρκέ της Euroleague άφησε το στίγμα του και έγινε ο 5ος «Euroleague Legend» της Ιστορίας.



Διαιτητές (Λαμόνικα, Μπελόσεβιτς, Λατισέβς), αντίπαλοι (με κορυφαία στιγμή την αγκαλιά με τον Γιάννη Μπουρούση), συμπαίκτες αλλά και οι 18.000 κόσμου που έκαναν το παιχνίδι sold out μια εβδομάδα πριν διεξαχθεί χάρισαν στο Δημήτρη Διαμαντίδη το πιο δυνατό τους χειροκρότημα. 12 χρόνια παρουσίας. 3 κατακτήσεις (2007, 2009, 2011), 5 παρουσίες σε φάιναλ φορ. Από το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο τη σεζόν 2004-05 μέχρι σήμερα, ο «3D» είναι πρώτος σε συμμετοχές στην αρχική πεντάδα (228), σε ασίστ (1.237), σε κλεψίματα (431) και σε index (3.737). Είναι στην 6η θέση των παικτών με τις περισσότερες αναμετρήσεις (273), στην 6η θέση των κορυφαίων σκόρερ (2.450) και σε εύστοχα τρίποντα (363), στην 11η σε ριμπάουντ (952) και στη 14η σε μπλοκ (117).

Το agapotobasket.gr βρέθηκε στην τελευταία ευρωπαϊκή παράσταση του μεγάλου αρχηγού και σας παρουσιάζει τα 23' και 36'' που βρέθηκε στο παρκέ πετυχαίνοντας 8 πόντους έχοντας παράλληλα 2 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα, μέσα από το φωτογραφικό φακό του.

 DSC7794


Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.