Σπανού: «Αυτό είναι Το ματς»

Written by  Φεβ 18, 2016

Το Νοέμβριο, στους πρώτους αγώνες για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η Άρτεμις Σπανού ήταν η μεγάλη άτυχη της Εθνικής ομάδας καθώς στην πρώτη φάση του αγώνα κόντρα στην Ελβετία στο κλειστό της Χαλκίδας τραυματίστηκε (υπέστη κάταγμα σε δάχτυλο του δεξιού χεριού).



Τότε έσφιξε τα δόντια αγωνίστηκε κανονικά, για να περάσει αργότερα την πόρτα του χειρουργείου και να επιστρέψει πριν από ένα μήνα περίπου στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας της, της Ισπανικής Χιρόνα. Τώρα είναι στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Κεραμιδά, έτοιμη να τα δώσει όλα μαζί με τις συμπαίκτριες για την πρόκριση στα γήπεδα της Τσεχίας, όπως δήλωσε στο agapotobasket.gr.  

«Είχαμε μια άτυχη στιγμή στο προηγούμενο παιχνίδι, έγινε ότι έγινε αλλά είμαι πίσω, έχω μπει εδώ και ένα μήνα σε αγωνιστικούς ρυθμούς και είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Νιώθω καλά, έχω μπει σε ρυθμό από την ομάδα μου στην Ισπανία και πιστεύω και με τις κοπέλες εδώ θα βρούμε το ρυθμό μεταξύ μας και θα παίξουμε το Σάββατο ένα πολύ δυνατό και σημαντικό παιχνίδι κόντρα στη Ρωσία».

Η Ρωσία μπορεί να είναι το φαβορί του ομίλου και η Ελλάδα να μην την έχει κερδίσει μέχρι τώρα ωστόσο η Εθνική ομάδα έχει μάθει να δίνει όλες τις μάχες μέχρι τέλους και αυτό θα κάνει και το Σάββατο (20/2, 17:00, ΕΡΤ2). 

«Ξέρουμε ότι η Ρωσία είναι μια πολύ δυνατή ομάδα με ψηλά κορμιά. Παίζουμε στην έδρα μας που είναι πολύ σημαντικό και αν μαζέψουμε και τον κόσμο που είχαμε και στην προηγούμενη εντός έδρας αναμέτρηση θα μας βοηθήσει να τα δώσουμε όλα. Αυτό είναι Το ματς. Είναι το ένα παιχνίδι που το βλέπαμε από την αρχή και ξέραμε ότι θα είναι το δύσκολο και πιστεύω πως όλες μας θα δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα».  

Μεγάλο όπλο της Εθνικής θα είναι ο κόσμος της που όπως και στην προηγούμενη αναμέτρηση αναμένεται να γεμίσει το κλειστό γήπεδο Κανήθου "Τάσος Καμπούρης". 

«Μας βοήθησαν πάρα πολύ την προηγούμενη φορά και είναι ο έκτος παίκτης. Όταν παίζουμε εντός έδρας τους... νιώθουμε, οπότε θα είναι ωραία να τους ξανά έχουμε δίπλα μας και να γεμίσει το γήπεδο όπως την προηγούμενη φορά».

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.