Όταν παίζεις για την ομάδα της καρδιάς σου είναι δύσκολο να χάνεις (pics)

Written by  Φεβ 21, 2016

Η Ρωσία είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα και οι παίκτριες της Εθνικής την κοίταξαν στα μάτια. Χρειάστηκε μόλις μια βολή στα οκτώ χιλιοστά του δευτερολέπτου για να καταλήξει το ροζ φύλλο αγώνα στα Ρωσικά χέρια σε έναν αγώνα που με οδηγούς την πολύ καλή άμυνα και επιθετικά τις Μαλτση και Δημητράκου να φορτώνουν το αντίπαλο καλάθι η Ελλάδα άδικα έχασε.  


Όπως δήλωσε και στο agapotobasket η αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Εβίνα Μάλτση σε τέτοιες δυνατές αναμετρήσεις όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια, σε μια κακή ή καλή στιγμή.

«Μια φάση, ένα ριμπάουντ, μια έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και κρίθηκε το παιχνίδι.  Όταν ήμασταν δέκα πόντους μπροστά δεχτήκαμε τρία τρίποντα από τις σουτέρ τους. Έλλειψη συγκέντρωσης ήταν αυτό που μας στοίχισε τολμώ να πω τώρα γιατί πρέπει να δω και το ματς αλλά όταν είσαι δέκα πόντους πάνω αυτό φταίει. Παίζαμε με μια πολύ έμπειρη ομάδα. Το έχουμε δει να συμβαίνει πολλές φορές στο παρελθόν όταν παίζεις με μια έμπειρη ομάδα και καλύτερη από εσένα πάντα κρίνεται στη λεπτομέρεια Εμείς αυτό ακόμα δεν το έχουμε φτιάξει σαν ομάδα. Κάναμε υπερπροσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για όλη την προσπάθεια».

 DSC1647

 DSC1809

Η εμφάνιση της Εθνικής ομάδας κόντρα στη Ρωσία αναμφισβήτητα δείχνει ότι αξίζει να βρίσκεται στα γήπεδα της Τσεχίας το καλοκαίρι του 2017 και με αυτό στο μυαλό πλέον όλοι συγκεντρώνονται για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Ελβετία.

«Τώρα πρέπει να μαζέψουμε τις δυνάμεις και τη συγκέντρωση μας γιατί πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε μέσα στην Ελβετία. Έτσι όπως είναι οι όμιλοι μετράνε όλα, ακόμα και οι διαφορές».

 DSC1296

 DSC1303
Ο κόσμος για ακόμα ένα παιχνίδι αγκάλιασε την Εθνική ομάδα και γέμισε το κλειστό της Χαλκίδας μη σταματώντας να φωνάζει δευτερόλεπτο. Αυτό από μόνο του κάνει ακόμα πιο έντονα τα συναισθήματα της ήττας τα οποία ούτε η πολύπειρη Εβίνα Μαλτση δεν μπορούσε να κρύψει.

«Πίκρα σήμερα γιατί  όταν παίζεις σε ένα τέτοιο γεμάτο γήπεδο και έχεις αυτόν τον κόσμο θέλεις να κερδίζεις, να το πανηγυρίσεις, να το απολαύσεις, να το γιορτάσεις. Χάσαμε μια γιορτή. Η ατμόσφαιρα ήταν  φοβερή. Ευχαριστούμε πολύ την ομοσπονδία που ήταν δίπλα μας. το Δήμο, τον κόσμο που ήρθε. Είναι άλλη αίσθηση να παίζεις με την Εθνική ομάδα και να έχεις τον κόσμο να φωνάζει. Παίζω πάρα πολλά χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν κλαίω ποτέ μετά τις ήττες τώρα με την Εθνική είναι αλλιώς. Είναι ομάδα καρδιάς και είναι λίγο δύσκολο».  

 DSC2480

 DSC2492

 DSC2510

 DSC2580

 DSC2582

 DSC2795

 DSC1054

 DSC2681

 DSC3438

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.