Έτοιμες για το διπλό (pics)

Written by  Φεβ 24, 2016

Με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για την αποψινή αναμέτρηση κόντρα στην Ελβετία (21:00). 

Το πρόγραμμα περιελάμβανε σουτ με το γήπεδο ήταν στημένο σε συνθήκες αγώνα. Για την ιστορία η ομάδα των Μάλτση, Νικολοπούλου, Κοσμά, Χαλιβέρα, Σταυρίδου, Σπυριδοπούλου κέρδισε αυτή των Καλτσίδου, Χατζηνικολάου, Παπαμιχαήλ, Λύμουρα, Σπανού, Σωτηρίου. 
 
 DSC5254
 
DSC 1253
 
DSC 1259
 
Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ
Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.