Ελλάς ολέ ολέ, Εθνικός ύμνος και τιρινίνι ξανά και ξανά... (vid)

Written by  Ιουν 26, 2017

Ελλάς ολέ ολέ, ο Εθνικός ύμνος και το τιρινίνι ακούστηκαν για ακόμα μια φορά στην Πράγα χάρη στην Εθνική ομάδα.

Πράγα: Σεβαστή Βρακατσέλη

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπορεί να ολοκλήρωσε με ήττα τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση αλλά κέρδισε το χειροκρότημα όλων και κυρίως των Ελλήνων που βρέθηκαν τόσο στο γήπεδο όσο και το ξενοδοχείο στη συνέχεια για να υποδεχτούν και να αποθεώσουν για ακόμα μια φορά τις παίκτριες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. 

 

 

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.