Αγαπώ: Μια βραδιά για φίλους

Written by  Φεβ 22, 2014

Το μάτι ανοίγει χωρίς ξυπνητήρι. Μια μέρα χωρίς προγραμματισμένες υποχρεώσεις ξεκινάει. Ας μην μείνει ανεκμετάλλευτη…

 

Μμμμ με τι να ξεκινάγαμε άραγε; Πρωινό; Σε λιγάκι..

Μια γρήγορη ενημέρωση για την επικαιρότητα και ακόμα μία για το τι γινόταν όσο κοιμόμουν από την “μεγαλύτερη κουτσομπόλα” το facebook είναι μια καλή αρχή.

Έλα όμως που το βλέμμα  λοξοκοιτάει συνέχεια τον ήλιο που μου κλείνει το μάτι από το παράθυρο. Ε θα του το κλείσω και εγώ!!!

Κλειδιά, κινητό, τσάντα (πάντα μια μικρή και διακριτική…) και αρχίζει ο περίπατος.

Δεν δυσκολεύομαι να αποφασίσω που να πάω, με οδηγούν άλλωστε τα πόδια μου χωρίς πολύ σκέψη. Θάλασσα για να απολαύσουμε μια ζεστή σοκολάτα.

Βαθιές ανάσες οξυγόνου, η μυρωδιά της θάλασσας, ο ήλιος (που πάλι με στραβώνει αφού κλασσικά ξέχασα τα γυαλιά ηλίου στο σπίτι) συνθέτουν μια τόσο όμορφη εικόνα που δεν μπορείς να μην την μοιραστείς.

Αγαπημένο viberλοιπόν σε λειτουργία και πρόσκληση εστάλη. Τικ τικ τικ απανωτές οι απαντήσεις από  “αγουροξυπνημένες φατσούλες” , από “χαρούμενες γατούλες” οπου τρέχουν να ετοιμαστούν. Σιγά σιγά οι καρέκλες γεμίζουν και παίρνουμε και των δίπλα. Γέλια, παιχνίδια και ιστορίες από την “εποχή των μπουμπουκιών” γεμίζουν τον χώρο και κρατάμε την κοιλιά μας για να μη πέσουμε κάτω.

Ουπς! Καλέ, αυτή γουργουρίζει! Ανασύνταξη λοιπόν, γεμίζουμε τα αυτοκίνητα και βουρ για πιτόγυρα.  

Λίγη ώρα μετά και αφού έχουμε έρθει όλοι στα “ίσα” μας,  «Αχ  να είχαμε ένα ρακόμελο τώρα» λέει η Θεά και με μια λέξη μας κάνει όλους να γυρίσουμε με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.

Γκαζάκι, μπρίκι, σφηνάκια έτοιμα και «Στην υγεία μας!» ….

Αφιερωμένο στους Φ Ι Λ Ο Υ Σ !!!

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.