Μαζορέτες για...φίλημα! (pics, vids)

Written by  Ιουν 17, 2014

Χρώματα, χαμόγελα και πολύ χορό περιείχε το 3ο Πανελλήνιο ΠρωτάθλημαCheerleading που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας Περιστερίου «Γιώργος Στεφανόπουλος) υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας και της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας (Internationalcheerleadingunion , Europeancheerleadingunion).


Η Σεβαστή Βρακατσέλη και ο Γιώργος Πετρίδης βρέθηκαν στο Περιστέρι και κατέγραψαν όμορφες εικόνες από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων.

Η διοργάνωση έχει γίνει πλέον θεσμός, με τις συμμετοχές να έχουν πολλαπλασιαστεί σε σχέση με τα προηγούμενα έτη και οι ομάδες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λαμία, Λιβαδειά, Αίγιο να δίνουν την δική τους
μάχη για την νίκη. Φέτος οι συμμετοχές έφτασαν τις 745, όταν την πρώτη χρονιά είχαν λάβει μέρος 185 αθλητές, ενώ την δεύτερη 485.


Το παρόν έδωσε ο Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Καρ Όλσον, που μαζί με τις Λιζ Ριφίνο, Μισέλ Κόλεν, Άμπερ Ντόνελ και Κατρίνα Τσάφνικ αποτέλεσαν την κριτική επιτροπή.

Με την παρουσία τους τίμησαν επίσης την διοργάνωση και δυο εκ των κορυφαίων αθλητών του κόσμου, οι SvenPfenning και JeniferWeber δίνοντας λίγη από την λάμψη τους στο πρωτάθλημα. Άξιο αναφοράς
αποτελεί το γεγονός ότι σε όλα τα διαλείμματα οι αθλητές και οι αθλήτριες δεν έχαναν την ευκαιρία να ζητήσουν τις συμβουλές των δυο κορυφαίων του είδους.

Οι SvenPfenning και JeniferWeber μίλησαν στο agapotobasket.gr:

 

Στο αγωνιστικό μέρος την παράσταση έκλεψαν οι Vari΄sCheersMoms που στην πρώτη τους παρουσία έδωσαν την δική τους νότα στέλνοντας το δικό τους μήνυμα και κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού που γέμισε το γήπεδο. Μάλιστα του χρόνου οι φοβερές μαμάδες θα λάβουν μέρος και στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.


Μέχρι το επόμενο όμως υπάρχει το φετινό Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο οποίο θα λάβουν μέρος, όπως και πέρυσι άλλωστε, οι τρις πλέον πρωταθλήτριες Ελλάδας στην κατηγορία
cheerhiphop ζευγάρι senior Βασια Τσουλαρίδη και Μαρία Αποστολίδη. Οι δυο αθλήτριες παρουσίασαν ένα εκπληκτικό πρόγραμμα κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο και με το οποίο μπορούν να διεκδικήσουν ακόμα και μετάλλιο στην Γερμανία.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε την φοβερή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο κλειστό του Περιστερίου οι φίλαθλοι των
GoldenStarbyBetty οι οποίοι με την φωνή και το χειροκρότημα τους ώθησαν τις αθλήτριες της ομάδας τους σε νέες επιτυχίες.

Το καλύτερο, ωστόσο, έμεινε για το τέλος με την ανακοίνωση κατά την διάρκεια των αγώνων ότι η χώρα μας διεκδικεί την ανάληψη των Πανευρωπαϊκών αγώνων του 2015 ή 2016 κάτι που αν φυσικά γίνει θα δώσει

άλλη ώθηση στο άθλημα στην χώρα μας.

mazoretes1

mazoretes2

mazoretes3

mazoretes4

mazoretes5

mazoretes6

Συμμετείχαν οι ομάδες:

GreekDrops
LittleWoman΄sClub (Λαμία)
Αμαζόνες Πειραιά (JoeWeider)

Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα
6ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα
Αμαζόνες Ηλιούπολης (CityLadies)

Βέρα Λεβογιάννη (σχολή χορού)
3ο & 9ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου
ElCorason
Τιτάνες
Αμαζόνες Αργυρούπολης
GoldenStarbyBetty (ΑΓΟΠ ΜΥΡΤΑΛΗ)
PlazadeBaile
1ο & 2ο Δημοτικό Σχολείο Βάρης
Αμαζόνες Βάρης
Vari΄sCheersMoms
ΑΚΟ Λιβαδειάς
Νάντια Παλαιολόγου
Volcanoz (ProdancersStudio)
ΜΩΒ Κινήσεις Αιγίου
ΑΡΓΩ (Πολιτιστικός σύλλογος Περάματος)
ΓΑΣ Αχιλλέας Γλυφάδας
ΣΗΓΑ Γύμναθλος
DanzaExplosions
Αμαζόνες Βάρης
RoseKara
Αμαζόνες Καλλιθέας (EliteAmazons)

TheDanceClub

 

mazoretes7

 

mazoretes8

mazoretes9

mazoretes10

mazoretes11

mazoretes12

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.