Σκορδίλης: «Στόχος παραμένει το Πρωτάθλημα»

Written by  Δεκ 29, 2015

Πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του γεμίζοντας τη ρακέτα του Φάρου Κερατσινίου, κοίταξε στα μάτια τον «ογκόλιθο» που ακούει στο όνομα Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, που στον ημιτελικό του κυπέλλου ήταν μια ομάδα μόνος του για τον ΠΑΟΚ, και με τελικό απολογισμό 10 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 κοψίματα αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές της ιστορικής πρόκρισης του συλλόγου του Κερατσινίου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας εκεί όπου θα συναντήσει μια γνώριμη για αυτόν ομάδα, τον Παναθηναϊκό.

Ο Γάιος Σκορδίλης μίλησε στο agapotobasket.gr για το σημείο που έκρινε την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, το μυστικό αυτής της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει ότι υπήρξαν και κάποιοι που δεν πίστεψαν σε αυτή την ομάδα στην αρχή της χρονιάς και τώρα η πορεία της τους διαψεύδει. 

Όταν ξεκινούσε η χρονιά φανταζόσασταν ότι θα συμβεί αυτό που ζείτε τώρα;

Νομίζω ότι όποιος και να πει ότι το περιμέναμε θα είναι ψέμματα. 

Που κρίθηκε η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ; 

Ήταν η άμυνα αυτή που έπαιξε τον καθοριστικότερο ρόλο. Δυσκολέψαμε πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ που αυτή τη στιγμή ήταν σε μια αγωνιστική άνοδο, διαθέτει και καλούς παίκτες και είναι μεγάλη υπόθεση που καταφέραμε να τους κρατήσουμε σχετικά χαμηλά στο σκορ και να πάρουμε τη νίκη. 

 DSC4009

Τι σημαίνει αυτή η πρόκριση για την ομάδα του Φάρου;

Νομίζω ότι είναι μεγάλη υπόθεση για την πόλη, είναι μεγάλη υπόθεση για το σύλλογο μια ομάδα που πριν από μερικά χρόνια έπαιζε στα τοπικά πρωταθλήματα να πηγαίνει τώρα στον τελικού Κυπέλλου. Για εμάς είναι σαν να το πήραμε σήμερα, πάμε για να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα τώρα, να βγούμε πρώτοι εκεί που αυτός ήταν ουσιαστικά και ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς. Αυτό τώρα ήταν ένα μπόνους. 

Ποιο είναι το μυστικό αυτής της ομάδας; 

Υπάρχει τρομερό κλίμα, πολύ καλή χημεία και στην αρχή της χρονιάς υπήρχαν κάποιες κακές γλώσσες που δεν το πίστευαν. Είμαστε όμως μια παρέα και μέσα και έξω από το γήπεδο και νομίζω ότι αυτό φαίνεται σε όλους. 

Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός. Τι έχεις να πεις για αυτόν;

Συζητώντας το λίγο με τα παιδιά που είναι από πιο παλιά εδώ, αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Ελπίζω να είναι μια αρχή που θα έχει και ανάλογη συνέχεια. 

 DSC4749

 DSC5116

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.