Πρέκας: «Τα παιδιά κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια»

Written by  Νοε 08, 2016

Το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου προμήνυε ένα εύκολο απόγευμα για τις πράσινες ωστόσο η νίκη δεν ήρθε τόσο άνετα.

Η απώλεια της αυτοσυγκέντρωσης από τις παίκτριες του ήταν αυτό που έδωσε το δικαίωμα στον Κρόνο να επιστρέψει στο παιχνίδι και να διεκδικήσει μέχρι το τέλος κάτι καλύτερο σύμφωνα με τον Πέτρο Πρέκα στις δηλώσεις του στο agapotobasket.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά αλλά στη συνέχεια έχασε τη διαφορά. Αυτό ξεκίνησε από την άμυνα που χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Όταν δεν παίζουμε καλή άμυνα δεν μπορούμε να τρέξουμε, που αυτό είναι το στοιχείο της ομάδας φέτος. Γιαυτό στο επόμενο διάστημα του παιχνιδιού παίξαμε πολύ αργά και είχαμε πιστεύω μια μέτρια εικόνα».

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός διαχειρίστηκε τη διαφορά που πήρε παίρνοντας στο τέλος τους δυο βαθμούς της νίκης.

«Δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει μόνο με τη διαφορά που διαχειριστήκαμε στο δεύτερο μισό. Πιστεύω ότι δεν παίξαμε καλά και θέλουμε πολύ βελτίωση ακόμα. Είμαστε νέα ομάδα αλλά είμαι αισιόδοξος γιατί τα παιδιά κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια δείχνουν συνέπεια και θα βελτιωθούμε αρκετά στο μέλλον.

Εμείς δουλεύουμε από προπόνηση σε προπόνηση ώστε να βελτιωθούμε γιατί ακόμα κάνουμε αρκετά λάθη και στην επίθεση και στην άμυνα. Προσπαθούμε να παίξουμε επιθετικό μπάσκετ  και στην άμυνα και στην επίθεση και σε αυτό το κομμάτι δουλεύουμε συνεχώς. Πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε πολύ σε αυτό το κομμάτι και θα πάμε καλά».  

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.