Μούλη: «Συνεχίζουμε τη σοβαρή δουλειά»

Written by  Δεκ 05, 2016

Η Δάφνη Αγίου Δημητρίου έδειξε σε ακόμα ένα παιχνίδι ότι δεν είναι εύκολος αντίπαλος ακόμα και εκτός έδρας δυσκολεύοντας τον Παναθηναϊκό για τρία δεκάλεπτα. 

Στην τελευταία περίοδο όμως οι "πράσινες" έκαναν αυτό που έπρεπε και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα όπως δήλωσε και η Ρούλα Μούλη στο agapotobasket.gr 

«Το παιχνίδι το έκρινε η άμυνα καθώς δεχτήκαμε μόνο 42 πόντους και μόλις 5 στο τελευταίο δεκάλεπτο που ήταν και το κλειδί. Η αλήθεια είναι ότι κάναμε κάποια βασικά λάθη κυρίως στην επίθεση όπου ήμασταν νευρικές.Ήμασταν πολύ άστοχες και κάτω από το καλάθι αν και είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Συγκεντρωθήκαμε περισσότερο στο τέταρτο δεκάλεπτο και στην επίθεση και στην άμυνα και ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε, να κερδίσουμε και να κερδίσουμε και με μεγάλη διαφορά. Τώρα έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι στην έδρα μας. εξίσου πολύ δύσκολο, με τον Παναθλητικό. Συνεχίζουμε τη σοβαρή δουλειά που κάνουμε και κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. 

Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι οι αυτοματισμοί στην επίθεση και να έχουμε λίγο πιο καθαρό μυαλό να τελειώνουμε τις φάσεις. Αν το καταφέρουμε ατί έστω και στο ελάχιστο θα έχουμε μια διαφορετική εικόνα σε κάθε παιχνίδι»

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.