Χατζηνικολάου «Κίνητρο είναι ο ίδιος ο Ολυμπιακός»

Written by  Ιαν 16, 2017

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αήττητη πορεία του εντός Ελλάδας θέλοντας να επαναλάβει την περσινή κατάκτηση του νταμπλ μόνο με νίκες.


Ο Πρωτέας στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής τον δυσκόλεψε για λίγο παραπάνω από ένα ημίχρονο ωστόσο όπως δήλωσε στο agapotobasket.gr η Όλγα Χατζηνικολάου όταν η ομάδα γύρισε το διακόπτη ήταν αδύνατο να τη σταματήσει. 

«Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε αρκετά καθώς θεωρώ ότι στην άμυνα μας δεν κάναμε αυτά τα οποία είχαμε προπονηθεί να κάνουμε. Εννοείται ότι αυτή η ομάδα είναι ένας διακόπτης που αν τον γυρίσουμε και πατήσουμε γκάζι δεν μπορεί να μας σταματήσει κανείς απλά είναι αυτό ότι προσπαθούμε και εμείς σε κάθε παιχνίδι να βρίσκουμε κίνητρα, να παίζουμε η μία για την άλλη, η κάθε μια για τον εαυτό της, όλες μαζί για την ομάδα και στο σύνολο να παίζουμε ωραίο μπάσκετ. 

Όταν από μια ομάδα δεχόμαστε 30 πόντους στο ημίχρονο αυτό χτυπάει στον εγωισμό μας και τα πάντα για μας ξεκινάνε από την άμυνα. Το καταλάβαμε αυτό, παίξαμε πιο σωστά στο υπόλοιπο του αγώνα, πιέσαμε, σφίξαμε την άμυνα μας, κάναμε αυτό που έπρεπε και όταν παίζεις καλή άμυνα έρχεται και η καλή επίθεση».

Με το Ευρωπαϊκό όνειρο να έχει τελειώσει νωρίς και με δεδομένο ότι εντός των συνόρων η ομάδα του Πειραιά είναι ένα επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες το να βρίσκεις εσωτερικά κίνητρα κάθε μέρα είναι κάτι πολύ σημαντικό για να σε κρατάει ψηλά. 

«Κυνηγάμε δυο τίτλους, θέλουμε να πάρουμε πρωτάθλημα και κύπελλο αλλά με ωραίο μπάσκετ. Είμαστε μια ομάδα με 14 τρομερές παίκτριες και πρέπει αυτό το ταλέντο μας να το δείχνουμε κάθε φορά στο παιχνίδι. Υπάρχουν πάρα πολλά κίνητρα. Κίνητρο είναι ο ίδιος ο Ολυμπιακός, ότι είμαστε μια ομάδα που πρέπει να τη σεβόμαστε και να παίζουμε σοβαρά και κάθε μια ξεχωριστά για την ιστορία της, το όνομα της, η μία για την άλλη. 

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.