Καλτσίδου: «Σκληρότερος αντίπαλος ο κακός μας εαυτός»

Written by  Ιαν 23, 2017

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος αήττητος και με τη νίκη κόντρα στον Αθηναϊκό έκανε ένα ακόμα βήμα προς την επίτευξη των δύο στόχων που του έχουν μείνει για τη φετινή σεζόν. 

Το βάθος του ρόστερ του του δίνει τη δυνατότητα παρόλο που δεν έχει πατημένο το γκάζι για 40 λεπτά να πάρει τη νίκη ακόμα και στις κακές αγωνιστικές μέρες του και τέτοιες λεπτομέρειες ήταν που του έδωσαν το ροζ φύλλο αγώνα στο Βύρωνα όπως δήλωσε και η Στέλλα Καλτσίδου στο agapotobasket.gr. 

«Στο παιχνίδι με τον Αθηναϊκό παρόλο που πήραμε τη νίκη δεν παίξαμε καλά και είχαμε πολλά κακά διαστήματα. Νομίζω ήμασταν για κάποια λεπτά συγκεντρωμένες στην άμυνα, κλέψαμε μπάλες, τρέξαμε και βάλαμε εύκολα καλάθια και αυτές ήταν οι μικρές λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά. Το λίγο αυτό μέρος του παιχνιδιού που ανεβάσαμε στροφές, παίξαμε καλή άμυνα και τρέξαμε ήταν αρκετό αλλά παρόλα αυτά δεν είμαστε ευχαριστημένοι.

Όσον αφορά το σύνολο του πρώτου γύρου σίγουρα είναι θετικό ότι συνεχίζουμε μόνο με νίκες. Ήταν περίεργο μέχρι τώρα γιατί είχαμε και την Ευρώπη, τώρα χωρίς την Ευρώπη θέλει περισσότερη συγκέντρωση, περισσότερη δουλειά. Με ένα παιχνίδι την εβδομάδα σίγουρα πρέπει να βρίσκουμε κάθε μέρα ένα μεγαλύτερο κίνητρο στην προπόνηση. Συνεχίζουμε, να είμαστε υγιείς, να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα ώστε να πετύχουμε τους στόχους στην Ελλάδα.

Είναι κίνητρο να κερδίζουμε την οποιαδήποτε ομάδα σίγουρα. Το κίνητρο για μας είναι να βελτιωνόμαστε καθημερινά. Από άποψη ρόστερ σίγουρα ο Ολυμπιακός θεωρώ έχει την πιο δυνατή ομάδα και ο σκληρότερος αντίπαλος μας είναι ο κακός μας εαυτός. Θεωρώ ότι όταν είμαστε συγκεντρωμένες δύσκολα μπορεί να μας κοντράρει κάποια ομάδα στην Ελλάδα. Από εμάς εξαρτώνται όλα».  

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.