Οι Over the River κατέκτησαν το τουρνουά N’JOY Unibasket (vids, pics)

Written by  Ιουλ 11, 2014

Οι Over the River ήταν οι μεγάλοι νικητές του 9ου τουρνουά NJOY Unibasket που διοργανώνεται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας και του Οργανισμού παιδικής αγωγής και άθλησης, αφού στον τελικό επικράτησαν της μαχητικής ομάδας Γκρατίπα με 89-98.

 

Το agapotobasket.gr και η Σεβαστή Βρακατσέλη παρακολούθησαν από κοντά τον μεγάλο τελικό και σας προσφέρουν ένα πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα.

 

 Η παρουσίαση των ομάδων: 

 

 

 Στο κλειστό γυμναστήριο του Έσπερου στήθηκε μια πολύ όμορφη γιορτή, την οποία ομόρφυναν ακόμα περισσότερο με την παρουσία τους οι Elite Amazons χαρίζοντας χορό και κέφι στους θεατές που σχεδόν γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο στα διαλείμματα του μεγάλου τελικού ενώ τις απονομές έκανε ο Γ. Μαργωμένος, ο οποίος τιμήθηκε και αυτός με την σειρά του από τους διοργανωτές για την πολύτιμη στήριξη του στον θεσμό.

Το τουρνουά ήταν από την αρχή εντυπωσιακό και ολοκληρώθηκε με τον τρόπο που άρμοζε, με έναν εξίσου θεαματικό τελικό, όπου οι OvertheRiver που διέθεταν πιο έμπειρη ομάδα κατέκτησαν την πρώτη θέση επικρατώντας με 89-98 της των Γκρατίπα (Παγκράτι για όσους θα αναρωτηθούν τι σημαίνει).

MVP του τελικού ανακηρύχθηκε ο Αντώνης Μάντζαρης (υπό τις οδηγίες του αδερφού του Βαγγέλη) της ομάδας των OvertheRiver, ενώ πρώτος σκόρερ του τουρνουά ήταν το... πολυβόλο Φώτης Βασιλόπουλος.

unibasket-mantzaris

 

unibasket-maskot

 

 

 

 

 

 

 

 

unibasket-mazoretes

 

unibasket-mazoretes2

 

unibasket

 

unibasket2

 

unibasket3

 

unibasket5

 

unibasket6

 

unibasket7

 

unibasket8

 

unibasket10

 

unibasket11

 

unibasket12

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.