Γυναικείες Απορίες: Μουντομπάσκετ σε prime time ;

Written by  Σεπ 03, 2014

Καλό φθινόπωρο σε όλους!

           Και πάλι εδώ με νέες ιστορίες , από τις «γυναικείες απορίες» .

 

Ήταν ένα πραγματικά υπέροχο καλοκαίρι. Ξεγνοιασιά, ξεκούραση, ζεστός ήλιος, δροσερές θάλασσες, παγωτά και ξενύχτι ! Ένας ιδανικός συνδυασμός διακοπών.

Ελπίζω να είχατε όλοι, ένα υπέροχο καλοκαίρι.

            Να σας διηγηθώ, λοιπόν, πως τελείωσε αυτό το όμορφο καλοκαίρι…

           Απολαμβάνω το Σάββατο την όμορφη παραλία, λιάζομαι πάνω σε μια ξαπλώστρα και κάνω βουτιές στη γαλάζια θάλασσα. Βγαίνω έξω περιχαρής και ρωτώ τον καλό μου. « Αγάπη, τι θα κάνουμε απόψε που είναι και Σαββατόβραδο; Μπαράκι και ποτάκι;». «Χμ»… απαντά.

«Θες κάτι πιο χαλαρό; Ταινιούλα στο σπίτι με ποπ κορν μήπως;» «Μωρέ…», απαντά. «Μη μου πεις; Έχεις όρεξη για τρελό ξενύχτι; Πάμε σε κείνο το beachpartyμε τα δωρεάν σφηνάκια που έλεγε η αφίσα; Πω…λες; Θα περάσουμε σούπερ!» «Ξέρεις…», Ακούω.

           «Ξεκίνησε το Μουντομπάσκετ! Παίζουμε 9 το βράδυ. Αν είναι...πιο μετά ίσως… που θα τελειώσει… αν έχουμε όρεξη..»

            Κατραπακιά! Ξεκίνησε το Μουντομπάσκετ λέγοντας; Δε βαριέσαι, λέω από μέσα μου. Κι αύριο μέρα είναι. «Δεν πειράζει, μωρό μου. Ένα Σάββατο είναι. Βγαίνουμε αύριο.»

            «Ξέρεις….». Ωχ! « Κάθε μέρα θα έχει αγώνες τώρα…» Κάθε μέρα, λέγοντας;

 

Ρε παιδιά, ρε παιδιά! Σοβαρά τώρα; Κάθε μέρα; Και κάθε βράδυ primetime;

Για όνομα του Θεού. Λυπηθείτε μας και εμάς τα κοριτσάκια ! Να θέλουμε να πάμε για ένα ποτάκι δηλαδή και να κυκλοφορούμε μετά τις 12 σαν τα βαμπίρ;

      Και σα να μην έφτανε  αυτό, τον ακούω να μου μιλά για το πρωτάθλημα που ακολουθεί λίγο μετά τη λήξη του Μουντομπάσκετ, για τον προημιτελικό Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού για το Κύπελλο, όπου ο Ολυμπιακός δείχνει προς το παρόν να είναι πιο έτοιμος, αλλά ο Παναθηναϊκός παίζει στην έδρα του που, όμως, είναι τιμωρημένη και αυτό κάνει τις πιθανότητες μοιρασμένες και άλλα τέτοια που δεν τα καταλαβαίνω, για την Ευρωλίγκα που ξεκινάει εκείνες τις μέρες και που φέτος είναι δύσκολα γιατί οι Ρώσοι, οι Ισπανοί και οι Τούρκοι έχουν ρίξει δυο καραβιές λεφτά και μεις προσπαθούμε με κάτι βρωμερό που δεν αναφέρεται να βάψουμε αβγά και…

 Κοινώς ..ως το Μάη …έτσι θα πάει!

 

     Ευτυχώς που στους αγώνες μέχρι τώρα η Ελλάδα κερδίζει και τουλάχιστον είναι ευδιάθετος. Καλό το μπάσκετ ρε παιδιά δε λέω, αλλά… και τελειωμό δεν έχει!

Άντε, κορίτσια. Καλό φθινόπωρο και καλό …Μουντομπάσκετ!

Α ! Και καλή συνέχεια και επιτυχία στην εθνική μας!

 

Σ.Σ.

Sabrina

Το όνομά μου είναι Sabrina και, ναι, ως άλλη μάγισσα, κατέκτησα μια θέση σε αυτό το ηλεκτρονικό περιοδικό.

  Στη στήλη αυτή, κάθε Κυριακή, θα μοιράζομαι μαζί σας, καθημερινές – πέρα για πέρα αληθινές- ιστορίες, σχετικές με το αγαπημένο αυτό άθλημα.

  Αν αναρωτιέστε το περιεχόμενο των ιστοριών, δεν είναι άλλο από τη γυναικεία ματιά απέναντι στο «μπάσκετ των αντρών». Το αποκαλώ αντρών, όχι επειδή ασπάζομαι το φεμινισμό και σίγουρα όχι επειδή θεωρώ το μπάσκετ «αντρικό άθλημα» - προς Θεού!

   Οι ιστορίες, όμως, αφορούν τη σχέση μια γυναίκας φιλάθλου και ενός άντρα, λάτρη του μπάσκετ, που δυσκολεύεται να συμμεριστεί και να λύσει «γυναικείες απορίες». Ελάτε να μοιραστούμε το πώς βλέπουμε τα τρίποντα, τα καρφώματα και τις τάπες από τη γυναικεία ματιά.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.