Καλό φθινόπωρο σε όλους!

           Και πάλι εδώ με νέες ιστορίες , από τις «γυναικείες απορίες» .

Ο Ιούλιος έφτασε και μαζί του οι ζέστες και οι ξέγνοιαστες διακοπές.

Αγαπημένοι μου αναγνώστες, μετά από μια εβδομάδα άδεια, ευγενική χορηγία του… All Star Game, είμαι και πάλι κοντά σας με νέες «γυναικείες απορίες», που ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας.

Αγαπημένες φίλες, ξέρω πως έχω αναφερθεί και στο παρελθόν – με ομώνυμο άρθρο- στο «τι θα δούμε απόψε στην τηλεόραση», σχετικά με το τι να κάνει μια γυναίκα όταν ο άντρας της διεκδικεί την τηλεόραση για τον εαυτό του.

Γεια και χαρά σας αγαπημένοι φίλοι. Εβδομάδα κατά της βίας και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που με παραξένεψε - μια και είμαι άμαθη - και να ζητήσω την άποψη σας.

Εκτάκτως μαζί σας σήμερα … Σάββατο , όπως ζήτησε ευγενέστατα το αφεντικό καθώς, όπως είπε,  αύριο Κυριακή θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας σημαντικά μπασκετικά γεγονότα και επίσης πως είναι καιρός κρίσης και πολλοί ψάχνουν δουλειά και πως  αν δεν το κάνω θα απολυθώ. Οπότε… 

Αγαπημένοι αναγνώστες, ένα μικρό πρόβλημα υγείας με κράτησε μακριά σας την προηγούμενη Κυριακή, επέστρεψα όμως δριμύτερη με νέες «γυναικείες απορίες».

Γεια χαρά σε όλους. Θα ήθελα να μοιραστώ αυτή την Κυριακή μαζί σας, κάτι που μου συνέβη την Πέμτη το μεσημέρι.

     Ναι ναι! Καλά καταλάβατε! Ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας και να σχολιάσουμε παρέα αν θέλετε, την ιστορική φράση «τι θα δούμε απόψε στην τηλεόραση».

To«Agapotobasket.gr» εγκαινιάζει τη νέα στήλη του που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον του γυναικείου κοινού. Την καλωσορίζουμε και ευχόμαστε να την απολαύσετε!